Dohled na kamery a TeamViewer Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dohled na kamery a TeamViewer
Zdravím, v místě A mám počítač sloužící na ukládání záznamů ze čtyř kamer a zároveň jde zobrazit i aktuální stav. Chtěl bych vidět tyto kamery i v místě B kde mám jako v místě A připojení k internetu. Zkusil jsem proto program TeamViewer ale když najedu po úspěšném spojení k počítači A na stranu kde se zobrazuje aktuální stav místo obrázků je jen růžová plocha. Chtěl bych se zeptat jestli to je o nějakém nastavení, o tom že mám jen nekomerční použití nebo prostě o slabém připojení k internetu. Přikládám snímek při připojení z TeamVieweru. Použití videa v TeamVieweru nemůžu uplatnit protože jsou kamery připojeny určitým způsobem.
Re: Dohled na kamery a TeamViewer
Je to o tom ze tyhle aplikace na vzdalenou spravu nejspis nepodporuji rezim overlay, kdy se ten obraz klicuje v podstate primo do pameti graficke karty bez zatezovani CPU.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Dohled na kamery a TeamViewer
Aha. Nevíte jestli existuje program podobný TeamVieweru který by ten overlay podporoval ? Myslím použitelný bez nějakých veřejných IP apod. .
Re: Dohled na kamery a TeamViewer Vyřešeno
Ten rezim by mel jit vypnout v te aplikaci co obraz z kamer zobrazuje (tam co se nastavuje trebas rozliseni tech kamer). Vypadat to bude stejne, jen bude vice zatizeny procesor, ale obraz bude videt.
TeamViewer to prenasi spravne - ten ruzovy obdelnik je prave to misto kam se primo klicuje obraz.
TeamViewer to prenasi spravne - ten ruzovy obdelnik je prave to misto kam se primo klicuje obraz.