pomalý PC Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

xM4tHeWx
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

pomalý PC

Příspěvekod xM4tHeWx » 14 úno 2013 11:35

Dobrý deň, včera mi prišiel tento PC http://www.praktikpc.sk/d-praktik-ultimate-pc-i3-dvojjadrovy-intel-i3-3220,-8gb-ram,-1000gb-hdd,-nvidia-gtx650-1gb,-dvdrw,-500w,-citacka.html, hneď som išiel nainštalovať windows 7 ktorý mám aj na notebooku a ide v pohode.. Inštaloval sa dosť dlho cca 3hodiny. Grafická karta sa inštalovala okolo 25minút pritom som nemohol pracovať na ploche skrátka nikde, strašne to sekalo.. A to pretrváva aj naďalej, PC je strašne pomalý seká aj na 2minúty, prenos dát je maximálne 5mb/s, nazačiatku to ide aj 50mb/s ale potom to klesne na 2mb/s, a už to nestúpne.. Mám 64bitový windows 7 home premium, skúšal som preinštalovať aj na ultimate 64bit, no nepomohlo. Poradte v čom môže byť problém, ďakujem :)
Ak by ste ešte niečo potrebovali vedieť ohladom PC, napíšte čo :)

Reklama
pigi14
Level 2
Level 2
Stav:

Re: pomalý PC

Příspěvekod pigi14 » 14 úno 2013 11:48

Především jsi udělal velkou chybu, že sis počítaš koupil již složený. Za ty peníze lze pořídit co se týče výkonu lepší stroj. Ty "vidle" jsou originální nebo?
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!

xM4tHeWx
nováček
Stav:

Re: pomalý PC

Příspěvekod xM4tHeWx » 14 úno 2013 11:52

niesu, teda nieje originální :)

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: pomalý PC  Vyřešeno

Příspěvekod Žbeky » 14 úno 2013 13:31

Problém může být klidně v těch zkopírovaných WIN. Tady nelegální verze neřešíme, takže zamykám
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”