Dnes mi byla nabídnuta aktualizace AVAST INTERNET SECURITY a to z 7 na 8 pro pídili samozřejmě poctivý vlastník licence tak jsem tedy tak učinil.
Bohužel po aktualizaci mi namísto obrazu zobrazuje pouze zelený obraz vizz SCREEN děje se to v Mediay Player a VLC player ani za nic tomu nemohu přijít na kloub.
Zvuk samozřejmě funguje příjde mi to jako kdyby něco blokovalo pouze obraz či tak nějak kodek,soft čert ví

Zkoušel jsem už i obnovovat systém různě opravovat jednotlivé přehrávače zatím bez výsledku až samozřejmě na jeden podstatný při obnově systému a tedy samozřejmě navrácení verze 7 automaticky skrze obnovu vše frčí jak má zkoušel jsem tedy i starou 7 úplně odinstalovat pročistit registry a další bordel.
Ani za nic nepomohlo instalace čisté verze také ne už jsem ztoho opravdu zoufalý moct vás prosím o jakkoukoliv radu.
Též jsem zkoušel opravovat pomocí né jedné utilitky Windows 7 manager(Repair cetner),Advanced SystemCare 6 bohužel bez výsledku ..
Také by mě zajímalo zda se podobný či obnobný problém u někoho také nevyskytl čímž by chyba mohla být způsobena v samotném programu.
Díky