Karaoke - zazpíváme si? Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

binuralka
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Karaoke - zazpíváme si?

Příspěvekod binuralka » 11 bře 2013 22:13

Tak jsem dostal za úkol najít nějaký dobrý sw na karaoke.
Má přání: Strčím song, aplikace najde lyrics na netu (nebo si je teda najdu sám), v aplikaci nastavím časování lyrics, nastavím aby mi aplikace redukovala (tlumila) vokály zadané písničky a případně i zdůrazňovala mikrofon (+ nahrávání).

Setkal jste se někdo s něčím podobným? Nebo víte kde hledat podobné věci.
Děkuji za odpovědi.

Reklama
binuralka
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Karaoke - zazpíváme si?  Vyřešeno

Příspěvekod binuralka » 01 dub 2013 13:47

Tak jsem teda hledal... a našel. Jde o program KaraFun, který si zaplatíte a můžete vytvářet vlastní karaoke. Jde to vcelku rychle, ale musíte si na internetu sehnat lyrics a písničku. Časování slov je celkem sranda a je to hodně intuitivní (klikáme na jedno tlačíítko). Skoro jsem si při vytváření "vlastního" karaoke říkal, že ten program mohli naučit víc věcí... Nevýhodou je následný formát po uložení - .kfn, nevím jestli by měl zájem pracovat s jinou aplikací. Co se týče samotné práce v programu KaraFun Editor, tak je asi potřeba zhlédnout video na utube (nějaký krátký návod). Jak už je uvedeno výše, přehrávač tohoto softwaru dokáže jak nahrávat vámi nazpívaný song, tak snižovat hlasitost vokálů v originální písničce.

Je to zkátka, to co jsem hledal... Až na to, že je to vcelku zdlouhavé a museli bychom si na nějakou oslavu ty písničky připravit.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”