Zdravím všechny!!! Chci se zeptat jestli existuje nějaký program na PC na kterém jde snadno vytvořit midi(polyfonní) hudba. Pár programů jsem na internetu našel, ale všechny byli pro mě moc složitý.
P.S.: Na žádný hudební nástroj hrát neumím
Jak snadno vytvořit midi hudbu?
- rasty_kartas
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak snadno vytvořit midi hudbu?
CPU:Intel QuadCore i5-3470, 3400 MHz | GPU:Zotac NVIDIA GeForce GTX 560 Ti | RAM:2x 2GB A-Data DDR3 1600MHz | MB:ASRock H77 Pro4/MVP | Zdroj:FORTRON FSP600-80BPN 600W | Monitor:Samsung S24B300HL | Myš:A4tech F5 V-Track | Skříň:Cooler Master Dominator CM 690 Advanced NVIDIA Edition
- rasty_kartas
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak snadno vytvořit midi hudbu?
Zkoušel jsem program Midi Maker, Anvil Studio, MidiThru, Mario Paint Composer ale všechny byli pro mě složitý. Sháním program, který má už zvuky nebo část různých melodií přednastavené, jako to má třeba aplikace MusicDJ na Sony Ericsson K750i. Existuje takovýto program?
CPU:Intel QuadCore i5-3470, 3400 MHz | GPU:Zotac NVIDIA GeForce GTX 560 Ti | RAM:2x 2GB A-Data DDR3 1600MHz | MB:ASRock H77 Pro4/MVP | Zdroj:FORTRON FSP600-80BPN 600W | Monitor:Samsung S24B300HL | Myš:A4tech F5 V-Track | Skříň:Cooler Master Dominator CM 690 Advanced NVIDIA Edition
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Přečetl jsi si ten příspěvek?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
První a zásadní věc je, a vlastně sis již odpověděl, že musíš znát noty a hudební teorii vůbec. Tedy umět hrát na nějaký nástroj. Pak zjistíš, že jsou všechny MIDI sequencery a editory ve své podstatě, když ne stejné, tak alespoň hodně podobné. Soutěže typu hyper, super... a buhví jak se ty vyhledávače "hvězd" jmenuji a jmenovat ještě budou, v nás bohužel vytvářejí dojem, že jouda z ulice může být hvězdou. Bohužel nemůže. Nejde to, musí mít talent a léta dřít teorii i praxi. Také jsem se před lety pokoušel ládovat noty do MIDI a nešlo to, teorii ovládám jen kuse a o hraní na něco, také nemůže být řeč...
Včas jsem to pochopil, že nebudu slavným skladatelem a začal se v muzice věnovat poněkud jednodušší, ale o to dražší disciplíně, zvukařině. Má to jednu obrovskou výhodu, jsi ve své podstatě dalším členem kapely, takže jsi u TOHO a pak to má pochopitelně celou řadu nevýhod. Na "kšeft" přijíždíš první a odjíždíš poslední, nadřeš se, jako kůň při tahání cajků, od muzikantů s nástroji s nejmizernějším zvukem posloucháš, že ti to špatně hraje a pořád do toho strkáš peníze...
Takový zpěvák je na tom podstatně lépe. Zavře hubu a má sbaleno... 
Pokud tě má slova neodradí a chtěl by sis je vyzkoušet prakticky, pak já jsem pracoval a sem tam ještě kapelníkovi pomohu s transpozicemi jeho skladeb v Cakewalk pro Audio 7.0. Byl placený a svého času docela královsky, nicméně si myslím, že by se mohl dát koupit třeba na Aukru za slušné peníze. Pro tebe by pak stačila asi verze Home, která umožňuje nahrávat jen omezený počet audiostop, ale o ty ti stejně nejde.

Pokud tě má slova neodradí a chtěl by sis je vyzkoušet prakticky, pak já jsem pracoval a sem tam ještě kapelníkovi pomohu s transpozicemi jeho skladeb v Cakewalk pro Audio 7.0. Byl placený a svého času docela královsky, nicméně si myslím, že by se mohl dát koupit třeba na Aukru za slušné peníze. Pro tebe by pak stačila asi verze Home, která umožňuje nahrávat jen omezený počet audiostop, ale o ty ti stejně nejde.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
OT/ karlos: a máš dovoleno mlátit muzikanty jako svého času garda Francl? /OT
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
[OT]
Nemám...
I kdybych měl, tak stejně nedosáhnu, ti "moji" jsou minimálně o hlavu větší. Ale kolikrát bych to uvítal, zejména kytarista, když se lehce píchne, je na zabití. Cesty z kšeftů s ním pod vlivem, nazývám "Jízda s idiotem na sedadle spolujezdce". Cesta z Prahy vypadá podobně:
"Proč jsi zahnul doprava a nejedeš rovně?"
"Protože na Plzeň je to doprava..."
"Na to jsem se tě neptal, ptal jsem se proč nejedeme rovně."
"Když pojedeme rovně, pojedeme na Brno..."
"Ale to mě nezajímá. Proč jsi zastavil?"
"Protože je červená..."
"Na to jsem se neptal, chci vědět proč nejedeme."
"Zastav mi v mekáči, musím papat..."
"Nikde nestavíme, chci být brzo doma..."
"Ale musím papat, když nebudu papat, usnu a nikdo si s tebou nebude povídat a ty budeš smutný..."
Zastavím na Rudné u meka, kolega nakoupí jídlo za čtyři stovky. Za konzumace neustále mluví, abych nebyl smutný. U Rokycan dojí poslední sousto, u Plzně skutečně usne a já mám před sebou padesát klidných a radostných kilometrů...
Zrovna dneska jedeme hrát na svatbu. Řídí on! Tak mu to vrátím. A že to semnou nemá snadné
Řídí moje auto a každé prudké puštění spojky, vytáčení motoru, nebo nešetrné brždění spouští vlnu nadávek a urážek. Nejjemnější je asi: "Ty kupo hnoje, jezdi s tím slušně...!"

[/OT]
Nemám...

I kdybych měl, tak stejně nedosáhnu, ti "moji" jsou minimálně o hlavu větší. Ale kolikrát bych to uvítal, zejména kytarista, když se lehce píchne, je na zabití. Cesty z kšeftů s ním pod vlivem, nazývám "Jízda s idiotem na sedadle spolujezdce". Cesta z Prahy vypadá podobně:
"Proč jsi zahnul doprava a nejedeš rovně?"
"Protože na Plzeň je to doprava..."
"Na to jsem se tě neptal, ptal jsem se proč nejedeme rovně."
"Když pojedeme rovně, pojedeme na Brno..."
"Ale to mě nezajímá. Proč jsi zastavil?"
"Protože je červená..."
"Na to jsem se neptal, chci vědět proč nejedeme."
"Zastav mi v mekáči, musím papat..."
"Nikde nestavíme, chci být brzo doma..."
"Ale musím papat, když nebudu papat, usnu a nikdo si s tebou nebude povídat a ty budeš smutný..."
Zastavím na Rudné u meka, kolega nakoupí jídlo za čtyři stovky. Za konzumace neustále mluví, abych nebyl smutný. U Rokycan dojí poslední sousto, u Plzně skutečně usne a já mám před sebou padesát klidných a radostných kilometrů...

Zrovna dneska jedeme hrát na svatbu. Řídí on! Tak mu to vrátím. A že to semnou nemá snadné

[/OT]
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3014
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 09:16
-
-
-
VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení - 6
- 5346
-
od ski1961
Zobrazit poslední příspěvek
26 srp 2024 15:48
-