Potřeboval bych poradit jak odstranit jednu ze dvou zvukových stop pomocí programu VirtualDub.
Nejsem v tom programu moc sběhlej a co jsem zkoušel tak nevyšlo. Někteří dávaj návody na VirtualDub Mod, s nim neumim vůbec a co jsem se pokoušel podle jednoho návodu nešlo mi to vůbec.
Děkuji za radu
Odstranění jedné ze dvou zvukových stop
-
- Pohlaví:
Re: Odstranění jedné ze dvou zvukových stop
Přečetl, zkusil, nešlo, zkusil znovu, šlo, ale pak už zase několikrát ne, takže nevím co dělám špatně 
Zkrátka když otevřu ono video, je tam AN (já chci CZ), dám Streams-stream list, tam jsou dvě zvukové stopy u té vrchní je znak reproduktoru, to cháápu jako že to je ta aktivni stopa tudiz ta AN.
označím ji dám dole delete a ta stopa se vyšrafuje a dám ok, jenže nic, nemělo by se to jeste nějak přesunout na tu CZ stopu:

Zkrátka když otevřu ono video, je tam AN (já chci CZ), dám Streams-stream list, tam jsou dvě zvukové stopy u té vrchní je znak reproduktoru, to cháápu jako že to je ta aktivni stopa tudiz ta AN.
označím ji dám dole delete a ta stopa se vyšrafuje a dám ok, jenže nic, nemělo by se to jeste nějak přesunout na tu CZ stopu:
-
- Pohlaví:
Re: Odstranění jedné ze dvou zvukových stop
Já neznám postup, jenom jsem ti vyhledal návod. Musíš zkoušet a zkoušet až na to přijdeš. Nebo se zeptej u autora - http://jech.webz.cz/kontakt.php
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaký z těchto dvou notebooků vybrat?
od Speed_dead » 10 říj 2024 21:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 2063
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
12 říj 2024 21:07
-
-
-
Addon nebo jiné řešení pro odstranění „Popularních vyhledavání“ na mobilních zařízeních Příloha(y)
od Daminekkkk » 23 čer 2025 18:22 » v Vše ostatní (sw) - 0
- 3193
-
od Daminekkkk
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 18:22
-