Zdravim vsechny mam takovy problem asi red mesicem sem si koupil notebook Acer Aspire E1-531G s windows 8 a system mi po zapnuti nechce nacist ukaze se mi jen napis Acer explore beyond limits ale treba do bootovaciho menu se dostat de ale do toho menu jak se spousti nouzovy rezim se nedostanu prosim pomozte mi mam ten notebook a mesic a uz ho musim reklamovat jo a jeste asi den predtim jsem hral hru a znicehonic se zacal nehorazne sekat tak sem ho natvrdo restartoval a pak uz nechtel nacitat.
PS pisu z tabletu tak omluvte pravopis
System nenacita
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: System nenacita
Jestli to opravdu vše bylo "z ničeho nic" a noťas je měsíc starý, neváhej a reklamuj 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Mal som presne ten isty problem s notebookom MSI. Stalo sa mi to hned 2. den po kupe, pri instalacii windows 8 aktualizacii
a nejakym zahadnym sposobom windows poslal HDD do certa, takze mi hned dali novy kus ntb.
Myslim ze ti ostava len reklamacia, ak to je to iste.
a nejakym zahadnym sposobom windows poslal HDD do certa, takze mi hned dali novy kus ntb.
Myslim ze ti ostava len reklamacia, ak to je to iste.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
A jeste se chci zeptat ja tocim letsplaye a natacim je programem dxtory a asi 1 minuta zaznamu ma 1 GB. Myslite ze by mi to mohlo znicit to HDD ?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Spíš disk brzy zaplníš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3418
-
od Daniel_Jackson
Zobrazit poslední příspěvek
27 zář 2024 22:17
-
-
- 0
- 2171
-
od peta501
19 dub 2025 01:11
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 6737
-
od MoA285
28 kvě 2025 00:59
-