čau jaký je asi nejlepší formát videa ?? Potřeboval bych malou velikost a super kvalitu. Hledám ten nej neboť můj harddisk je ala katastrofa (strasne malý )
Naposledy upravil(a) Myloš dne 30 dub 2013 14:55, celkem upraveno 2 x.
Důvod:Upřesnění nadpisu „Formát vidiea- malá velikost“
Já chci dejme tomu poměr kvalitaXvelikost navíc disk je dost malý na vidka mam tak 5GB Nechci tam zadny filmy ale spis videa na YT (max 10min) a to maximalne v HD.
Jak vidím někdo nedokáže číst ... píšu MAXimalne HD a nechci aby to vidko bylo v HD melo 10minut a zabiralo 200MB já se jen ptám který formát je k tomu nej
Dobrý den, nejprve se omlouvám, jestli do tohoto fóra tento dotaz vůbec nepatří, nerozumím tomu, tak se prosím nezlobte. Protože přejíždím mezi více místy pobytu, využívám často mobilní neomezená data i pro notebook přes hotspot, poslední dobou ale...
Dobrý den.
Nějaký programek, který mi ukaže info o složkach a souborech na disku.
Tchanovi dochazi misto na disku a ja nemužu najit kde ma nějaky bordel co si postahoval.
Děkuji.
Dá se za cenu 35 000 složit PC na video edit ve 4k? V tomto směru se neorientuji a tak nevím jestli je lepší AMD/Intel/Nvidia, byl by někdo ochotný mi ho zkusit složit? Čistě jen bedna, děkuji
Zdravím všechny dobré duše, kteří mi chtějí pomoci.
Meta Al na fb se rozhodla ověřovat si lidi pomocí video selfie. Můj problém je ten, že nemohu najít, kde a jak se nastaví, nebo zjistí, že prohlížeč (ms edge nebo googlechrome), má fotoaparát,...