Ahoj když chci nainstalovat windows tak nahoře je:
Instalační Program Systému Windows XP Profesional
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nelze nainstalovat nový Windows
Operační systém je legální?
ano ale je předělaný přes CD na Flash Disk přes program WinToFlash
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se flashka hlásí jako W, tak je ta instalačka asi poškozena.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Napiš mi prosím postup, který provádíš pro instalaci OS.
V biosu si nastavím boot z Flash disku na 1 místo v bootování poté restartuji zmášku Access IBM a tam dám F12 a dám boot a jméno té flashky poté se mě tam oběví tabulka kde je 1. 2. a pak podtím jsou nejaké věci kterým nerozumím tak dám to 1 to je nějaké nastavení tam poté začne problikovat čárka nahoře v černé obrazovce načte se modrá a tam je Instalace Systému a poté jestli to chci ukončit a takové to nic nedám poté Instalace Systému Windows XP Profesional a tam je jestli ty soubory chci zachovat a přeinstalovat nebo něco takového a pak ještě něco tak dám cokoliv co z toho dám tak se mi tam začne načítat nějaká čára v procentech a najednou tá hláška a když dám po bootu to druhé tak se mi normalně načte windows ale já musím nastavit to první abych mohl v tom druhém instalovat ten windows trošku nesmyslné ale sám tomu moc nerozumím :)
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Opravdu nadherne dlouha veta!
Odpovim podstatne strucneji - XP se instaluji z CD nebo ze site, z flesky je to temer nemozne.
Odpovim podstatne strucneji - XP se instaluji z CD nebo ze site, z flesky je to temer nemozne.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Instaluj z CD
Instalaci Windows XP z flashdisku jsem jeste nevidel aby byla plne funkcni. Pokud jsi ji vytvarel sam, tak je 95% pravdepodobnost, ze se flashka sice vytvorila bez chyby, ale proste to nefunguje, protoze instalace XP nedokaze nastartovat z flashdisku.
Jedina instalace co pouzivame funguje tak, ze se z USB flashky spusti Windows PE, ktere na disk nahraji image systemu.
Instalaci Windows XP z flashdisku jsem jeste nevidel aby byla plne funkcni. Pokud jsi ji vytvarel sam, tak je 95% pravdepodobnost, ze se flashka sice vytvorila bez chyby, ale proste to nefunguje, protoze instalace XP nedokaze nastartovat z flashdisku.
Jedina instalace co pouzivame funguje tak, ze se z USB flashky spusti Windows PE, ktere na disk nahraji image systemu.
Jde xp z flash v klidu dneska se mi to povedlo ale to same my delal starsi verze toho programu wintousb nebo jak tu rikali je mozne ze mas nelegalni tudis stazeny nebo prepaleny disk a je v nem nejaka chyba nebo byl vypalen na vysokych otackach nebo jak se to jmenuje jak rikam pres ten novejsi wintoflash nainstalujes i 98
nebo je moznost ze ti to poskodil ten seven xp protoze na tom wbu pisou ze se muzes rozloucit z pc kdyz to nainstalujes proto to zpomaleni :)
Odesláno z mého GT-I5510 pomocí Tapatalk 2

Odesláno z mého GT-I5510 pomocí Tapatalk 2
- shen477
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já taky v klidu bootuju a instaluju WINXP z flashky přes WinToFlash. Někdy pomáhá když si před použitím w2f zformátuješ flashku na FAT32.
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

Ne, nejde - ve smyslu univerzalniho instalacniho media, ktere funguje vsude (jako CD). Pokud se ti povede udelat flashdisk tak ze jakztakz funguje na jednom pocitaci, nebude fungovat na naproste vetsine ostatnich. Troufam si tvrdit, ze na naproste vetsine pocitacu bootovani z flashky proste s XP nepujde, souvisi si to ovladacem pro radic USB pri startu Windows XP.
To ze to pise onu chybovou hlasku neznamena, ze to na jinem pocitaci s jinym chipsetem nebude fungovat. Ten flashdisk byl vygenerovat korektne, schvalne jsme to opakovane zkouseli, bootovalo to pouze na konkretnich starsich sestavach, na vetsine pocitacu to psalo ruzne chyby - vcetne tehle, ktera je zminovana - souvisi s tim, ze instalator nedokaze precist instalacni oddil, takze napise ze je encitelne CD (protoze s instalaci z flashky vubec nepocita).
A tu chybu to pise pri bootovani z flashdisku, takze tezko bude problem v necitelnem CD. Je to jenom univerzalni hlaska, videl jsem ji na hodne pocitacich pri pokusech vytvorit instalacku XP z flasky.
To ze to pise onu chybovou hlasku neznamena, ze to na jinem pocitaci s jinym chipsetem nebude fungovat. Ten flashdisk byl vygenerovat korektne, schvalne jsme to opakovane zkouseli, bootovalo to pouze na konkretnich starsich sestavach, na vetsine pocitacu to psalo ruzne chyby - vcetne tehle, ktera je zminovana - souvisi s tim, ze instalator nedokaze precist instalacni oddil, takze napise ze je encitelne CD (protoze s instalaci z flashky vubec nepocita).
A tu chybu to pise pri bootovani z flashdisku, takze tezko bude problem v necitelnem CD. Je to jenom univerzalni hlaska, videl jsem ji na hodne pocitacich pri pokusech vytvorit instalacku XP z flasky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3152
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
04 pro 2024 14:59
-
- 4
- 3361
-
od sasshrek
08 zář 2024 15:12
-
-
Windows Update nelze stáhnout, chyba 0x80070246 Příloha(y)
od Rewqa » 19 led 2025 17:20 » v Windows 11, 10, 8... - 11
- 5708
-
od Rewqa
27 led 2025 20:43
-
-
-
VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení - 6
- 5376
-
od ski1961
26 srp 2024 15:48
-
-
-
Instalace Windows 11 - nevidím nový M.2 disk Příloha(y)
od lukas.sei » 29 kvě 2025 09:48 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3835
-
od šulda
30 kvě 2025 11:32
-