Counter strike a přehrávání přípony .m3u (radio) Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

FIDLIK
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Counter strike a přehrávání přípony .m3u (radio)

Příspěvekod FIDLIK » 20 črc 2013 21:31

Zdravím,

na nejmenovaném serveru je plugin, který po napsání /radio spustí libovolné radio (evropa2, fajn radio, apod.). Counter strike využívá Internet explorer jakožto prostředníka v přehrávání různých souborů a zobrazování web. stránek. Bohužel můj IE zaboha nepřehraje tento typ souboru (dříve, ještě na win XP jej přehrával klasicky WMP v IE). Zkoušel jsem googlit ale moc jsem toho nepobral. Nevíte kde by mohl být problém ?

Děkuji.

PS: pro test jsem nainstaloval winamp, který by to měl přehrávat, ale neintegroval se nejspíše do IE a tak to nadále nefunguje
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: Counter strike a přehrávání přípony .m3u (radio)

Příspěvekod jaro3 » 21 črc 2013 00:53

.m3u se myslím používá u vlc a není to klasický formát , myslím , soubory .m3u "nahraješ do vlc playeru a pomocí nich se připojuješ k TV nebo Rádiím na netu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

FIDLIK
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Re: Counter strike a přehrávání přípony .m3u (radio)  Vyřešeno

Příspěvekod FIDLIK » 21 črc 2013 12:29

Tak nakonec vyřešeno, kompletně jsem obnovil IE a potom pomocí Start - výchozí programy - Přidružit typ souboru nebo protokol programu jsem nastavil na Winamp a jede to bez problému.

Děkuji.
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”