Opera 15 - jak změni počet sloupců v "rychlém přístupu"? Vyřešeno
Opera 15 - jak změni počet sloupců v "rychlém přístupu"? Vyřešeno
Dobrý den měl jsem v pc operu tu starou a byl jsem zvyklý a počet sloupců. Nevíte někdo jak ten počet sloupců v opeře 15 změnit? Děkuji za rady
Naposledy upravil(a) Ltb dne 22 srp 2013 09:56, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: Opera 15
Můžeš to upřesnit, hlavně jaké sloupce máš na mysli?
Mám Operu 12.16 i Operu 15, která je převlečený Chrome, ale na co se ptáš, nevím.
Mám Operu 12.16 i Operu 15, která je převlečený Chrome, ale na co se ptáš, nevím.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Opera 15
Myslim ty sloupce v tychlem pristupu. V opere 12.16 jdou zmenit ale v opere 15 nevim jak
Re: Opera 15 - jak změni počet sloupců v "rychlém přístupu"?
Mám pocit, že ten screenshot je z Opery 12!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
v opeře 12 to umím ale nevím jestli to jde v opeře 15
Momentálně nemám ke stroji s Operou 15 přístup, ale večer bych ho mít měl, pokud na něco přijdu, ozvu se 

Plním svůj slib a rád Ti oznamuji, že jsem na to přišel. Je to zatím syrové, nemám vyzkoušené "vedlejší účinky", ale funguje to. Počet sloupců nelze měnit neomezeně (to nešlo ale ani dřív), nevím zatím, zda to může záležet na velikosti monitoru, ale zjistil jsem následující:
Počet sloupců lze (na mém zkušebním 15" monitoru) měnit přes zooming, a to pomocí tlačítek CTRL a + resp. Ctrl a - od 1 sloupce do 5 sloupců. Jiný způsob asi neexistuje vzhledem ke snaze tvůrců o co největší zjednodušení.
Vyzkoušej to a dej mi sem na fórum vědět, jak to funguje a zda Ti to stačí a jsi spokojen.
Počet sloupců lze (na mém zkušebním 15" monitoru) měnit přes zooming, a to pomocí tlačítek CTRL a + resp. Ctrl a - od 1 sloupce do 5 sloupců. Jiný způsob asi neexistuje vzhledem ke snaze tvůrců o co největší zjednodušení.
Vyzkoušej to a dej mi sem na fórum vědět, jak to funguje a zda Ti to stačí a jsi spokojen.

je to ok škoda, že to nejde měnit, ale i tak je to dobré. Děkuju
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4206
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek