čus. když spustím instalátor tak to stahuje další ale na konci se mi objeví toto(screen)
pls pomozte díky
Problém s updatem javy viz. screen
Re: Problém s updatem javy viz. screen
V první řadě vypni Avast Updater, jen otravuje a je k ničemu. Pak Ti to říká, že stahovaný soubor (Java) je porušený. Nastav si automatickou aktualizaci Javy a problémy by měly zmizet. Mám to tak a v životě jsem se s problémy v tomto směru nesetkal.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
ok software updater jsem vypnul a update javy mam zapnutej tak uvidim jak to bude
dík

Yo Skrill Drop It Hard!!!
Jen maličkost: Jak jsi vypnul Avast Updater?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
ted už to tam nemam protože jsem to zrušil ale bylo to tady:
Yo Skrill Drop It Hard!!!
Avast Updater se vypíná přes Ovládací panely - Přidat nebo odebrat programy - Avast Odebrat nebo změnit. Na jedné z následujících nabídnutých stránek zrušíš zatržítko u Software Updater, potvrdíš změnu a budeš vyzván k restartu PC. Pak teprve je Updater vypnutý. Jinak Ti tam bude strašit pořád.
Když pak otevřeš okno Avastu a klikneš na domeček a kurzorem ukážeš na Software Updater, musí vypadat takhle:
Když pak otevřeš okno Avastu a klikneš na domeček a kurzorem ukážeš na Software Updater, musí vypadat takhle:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4504
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06