Dobrý den, prosím o radu, jak vyřešit problém s Adobe readerem, který mi přestal fungovat. Minimálně před měsícem mi ještě fungoval, od té doby jsem neprováděl žádné instalace, PC běžel od té déby párkrát. Win7 SP1 64 bit. Zkusil jsem Adobě...
Poslední příspěvek
No, měl jsem za to, že jsem už 32bit verzi taky měl, ale jist si teď nejsem. Nicméně jsem našel na v PC instalačky na AR X někdy z roku 2011, funguje, stačí mi. Děkuji.
Snažím se vytvořit nový virtuální stroj s Windows 10 v programu VMware workstation player 17. Na jiném PC kdysi dávno jsem již takto jeden vytvářel a nebyl žádný problém.
Nyní ovšem na jiném PC je problém. Když vše nastavím k vytvoření, nic tam ani...
Poslední příspěvek
díky Petře, tak tohle byl zase pro mě oříšek :-) už to jede..no tohle v těch videích na YT, co jsem zkouknul tedy opravdu nikdo neřešil, tam jim to jelo rovnou :-) díky za tvoje rychlé rady, ještě, že tě tady máme..
Zdravím, chtěl bych se zeptat, čistil jsem PC jako obvykle (stlačeným vzduchem) - jedná se o PC, který mám v popisku. PC jsem pokládal na různé strany, snažil jsem se jej pokládat opatrně jako obvykle. Nicméně po zapnutí se hlasitě rozběhlo přídavné...
Poslední příspěvek
Aha, to by taky dávalo smysl. Původně jsem si spíš myslel, jestli tam nevznikla nějaká usazenina třeba někde víc ve spod a tímhle se potom neprojevila a jak jsem to udělal znovu zas neproštouchla.
Mám cca 4 roky modem Asus DSL-AC55U, internet od o2 VDSL 100Mbit. Posledních pár dní mi několikrát denně spadne připojení k internetu. Většinou na chvíli přestane svítit tlačítko DSL, poté spadne internet a pak zase naběhne za pár minut....
Poslední příspěvek
Lze to overit, ale udelat to musi O2, ne ty.
Platis jim tak at se snazi.
Dnes jsem volal, psalo jim to o ztrátě dat. V neděli přijede technik. Díky.
případně jestli není lepší si koupit modem co splní 35b a hned to poslat do samostatného...
Zdravím,
kamarád přišel s problémem ohledně nemožnosti používání Flashky. Je naformátovaná ve formátu "RAW". Co je zajímavé, tak ji v aplikaci "Tento počítač" nevidím. Vidím ji v programu CrystalDiskInfo a CMD. Nicméně, flashka...
Poslední příspěvek
Tak s kamarádem jsme se domluvili, že si koupí novou. Díky za odpovědi.