Zdravím, mám tiskárnu Epson LX-300 (je to stařičká jehličková tiskárna, ale stále slouží) a mám s ní trošku problém. Když tisknu tak je text posunutý o pár řádků, tak že i když veškeré nastavení je na velikost papíru A4 tak se tam ten text prostě nevejde, tiskne jeden-dva řádky už na další papír. Př. nedávno jsem si tisknul "index uživatelských zkušeností" v systému windows 7 ale i když jsem při výběru tiskárny šel do nastavení a dával jsem tam ať to je na ten papír A4 tak to u první stránky vytisklo text a papír vyjel, dal jsem tam další papír (to hodnocení vycházelo na 2 A4 papíry) a na ten to vytisklo jen zápatí a vyjel, pak to po mě chtělo další papír tak jsem ho tam dal a i když to tam tisklo jen pár řádků tak mi papír vyjel bez zápatí a musel jsem dávat další papír zase jen na zapatí, tak že (pokud bych to dělal tak, že bych dával další papír i když jsem na něm měl jen zápatí) 1.list text přes celou stránku, 2.list zápatí, 3.list text jen pár řádků, 4. list zápatí. Jenže mi příjde, že ta tiskárna dělá zbytečně velkou mezeru od horního okraje a začátku textu. V manuálu to odkazovalo na bod, ve kterém se o tom nepíše nic. Neví někdo co s tím aby to tisklo tak jak má?
Díky.
Mám Windows 7 Home Premium 64-bit.
Tisk je posunut dolu Epson LX-300
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tisk je posunut dolu Epson LX-300
GigaByte GA-AB350-Gaming 3, AMD RYZEN 7 3800X, AMD Radeon RX 7800 XT, 32GB RAM (DDR4 3000MHz)
Re: Tisk je posunut dolu Epson LX-300
Co je zdroj tisku? Net stránka?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tisk je posunut dolu Epson LX-300
Zdroj tisku je, ve windowsech ten index uživatelských hodnocení. Počítač (pravým) -> vlastnosti a tam to je (u win 7).
GigaByte GA-AB350-Gaming 3, AMD RYZEN 7 3800X, AMD Radeon RX 7800 XT, 32GB RAM (DDR4 3000MHz)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4533
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
10 dub 2025 23:23