Dobrý den, začátkem roku jsem si nainstaloval program MP3 Skype Recorder, kdo jej nepozná, tak je to program pro nahrávání rozhovorů na skype. Fungoval mi bez sebemenších problémů až donedávna, kdy při spuštění PC se mi zobrazilo upozornění, viz příloha. Zkoušel jsem PC vrátit na některý z bodů obnovy, ale PC se odmítá obnovit z kteréhokoliv bodu obnovy. Také jsem zkoušel přeinstalovat framework ale nepomohlo, stále mi MP3 Skype Recorder nefunguje.
Proto prosím Vás zkušené o pomoc co se s tím dá dělat. Předem všem děkuji za pomoc.
Microsoft.NET Framework Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Microsoft.NET Framework
google našel toto: Snad ti to pomůže.
http://www.youtube.com/watch?v=Agpd142OtjA
http://www.youtube.com/watch?v=Agpd142OtjA
Nějak nemohu najít některé složky ve svém PC podle toho videa, mám v PC Windows7, on má možná něco jiného. Až po "Users" dobré, pak už né.
-
- Pohlaví:
Samozřejmě. Ty nemáš profil Paul. Chjo.
Takže jinak:
Stiskni klávesu Win+r. Otevře se dialog spustit. Zde zadej: %appdata% Otevře se požadovaná složka. Najdi složku Alexander Nikiforov a v ní najdeš složku skype recorde...... a v ní požadovaný adresář s verzí programu. Do ní vlezeš a smažeš konfigurační soubor (pravděpodobně user.ini).
Takže jinak:
Stiskni klávesu Win+r. Otevře se dialog spustit. Zde zadej: %appdata% Otevře se požadovaná složka. Najdi složku Alexander Nikiforov a v ní najdeš složku skype recorde...... a v ní požadovaný adresář s verzí programu. Do ní vlezeš a smažeš konfigurační soubor (pravděpodobně user.ini).
ITCrowd, že nemám "profil Paul", to samosebou vím a v předchozím příspěvku jsem měl napsat, že ve složce se jménem mého profilu jsem další potřebné složky nenašel.
Jdu vyzkoušet to cos mi poradil.
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Říj 2013 07:27) ---
Tak jsem složku po menších potížích odstranil (bylo potřebné pozměnit postup při finálním hledání složky než jak je ukázáno na videu). Zdá se že to bude fungovat, vyzkouším a dám vědět.
Jdu vyzkoušet to cos mi poradil.
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Říj 2013 07:27) ---
Tak jsem složku po menších potížích odstranil (bylo potřebné pozměnit postup při finálním hledání složky než jak je ukázáno na videu). Zdá se že to bude fungovat, vyzkouším a dám vědět.
ITCrowd, ještě jednou mockrát děkuji, už to jede jak má 

-
- Pohlaví:
Re: Microsoft.NET Framework Vyřešeno
Není zač, proto jsme tu. Prosím označ téma za vyřešené (zelené zatržítko).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8629
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 22:30
-
-
- 3
- 2567
-
od walderan