Vypnutie programov pri štarte

...

Moderátor: Mods_senior

Veterans
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Vypnutie programov pri štarte

Příspěvekod Veterans » 18 říj 2013 18:14

Zdravím. Potrebujem pomôcť mám Notebook (windows 7). Chcel by som sa spýtať ako by som si mohol odstrániť (spúštanie programov pri štarte, aby sa mi notebook rýchlejšie rozbehol)?
Lebo som si všimol že poslednou dobou môžem začať pracovať asi až po 3 minutách keď načíta plochu.
Ďakujem.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Vypnutie programov pri štarte

Příspěvekod Pic » 18 říj 2013 18:19

Jaké programy se spouští při startu - nemám na mysli systémové, ale např. Skype, přehrávač hudby a videa a p.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Veterans
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Veterans » 18 říj 2013 18:28

Čo je vidieť Steam/Avast/ + program od Avastu (neviem čo to je ale vždy mi to nabehne na začiatku). Bohužial viac neviem.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 18 říj 2013 18:37

Tak ten určitě nechat běžet, protože to je antivirový program. Co jiného?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Veterans
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Veterans » 18 říj 2013 18:53

Niečo od ASUS-u vždy to na začiatku vyskočí (vypnem to a je pokoj). Bohužial neviem čo ďalej. Mám to niekde pozrieť?

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 19 říj 2013 00:42

Startup Delayer 2.1.10-pro nastavení pořadí a časové prodlevy spouštění startup programů. Program vám umožňuje u každé aplikace, která se spouští po startu Windows, nastavit časovou prodlevu.exe

Tech-Pro Utilities Startup-umožňuje opožděný start rezidentů a tím řeší mizení ikon v systray.exe

adidass
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod adidass » 19 říj 2013 07:55

No mě třeba pomohl obyčejný msconfig. Taky jsem míval plno spuštěných programů a start počítače trval neskutečně dlouho. v msconfigu jsem si programy,které nepotřebuju spouštět vypnul a je to o dost rychlejší :)
Gigabyte ga-870a-usb3 / Kingston 8GB KIT DDR3 1333MHz / AMD Phenom II X4 965 /
Sapphire HD 5750 1GB / Windwos 7 64bit / OCZ ModXStream Pro 600W / Akasa Freedom Xone

Veterans
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Veterans » 19 říj 2013 17:53

Chcem sa spýtať dneska som sa babral v Ccleanery a tam som našiel:
Zastavenie programov ktoré sa spúštaju po štarte. Môžem to aj v ňom pozastaviť.
Je tam a neviem či môžem zastaviť:

Áno HKLM:Run AdobeCS4ServiceManager Adobe Systems Incorporated "C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\CS4ServiceManager\CS4ServiceManager.exe" -launchedbylogin
    Áno HKLM:Run avast AVAST Software "C:\Program Files\AVAST Software\Avast\avastUI.exe" /nogui
    Áno HKLM:Run Boingo Wi-Fi "C:\Program Files (x86)\Boingo\Boingo Wi-Fi\Boingo.lnk"
    Áno HKLM:Run ETDWare ELAN Microelectronic Corp. %ProgramFiles%\Elantech\ETDCtrl.exe
    Áno HKLM:Run SmartAudio Conexant Systems, Inc. C:\Program Files\CONEXANT\SAII\SAIICpl.exe /t
    Áno HKLM:Run StartCCC Advanced Micro Devices, Inc. "C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe" MSRun
    Áno HKLM:Run vProt AVG Technologies "C:\Program Files (x86)\AVG Secure Search\vprot.exe"
    Áno Startup Common FancyStart daemon.lnk C:\Windows\Installer\{2B81872B-A054-48DA-BE3B-FA5C164C303A}\_C4A2FC3E3722966204FDD8.exe
    Áno Startup Common SRS Premium Sound.lnk Acresso Software Inc. C:\Windows\Installer\{E5CF6B9C-3ABE-43C9-9413-AD5FFC98F049}\NewShortcut5_21C7B668029A47458B27645FE6E4A715.exe

PS je tam to run aProt AVG Technologies ale nechápem prečo keďže AVG nemám nainštalovaní ,používam AVAST.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 19 říj 2013 18:08

Ale něco od AVG se ti spouští.

Koukni do Program Files co tam je.
Áno HKLM:Run vProt AVG Technologies "C:\Program Files (x86)\AVG Secure Search\vprot.exe"

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 19 říj 2013 21:29

Zde jsou jakékoli rady zbytečné ... Poskytla se rada, aby antivirus nevypínal (Avast), přesto ho dá znovu do výpisu a ptá se, zda ho může vypnout.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”