Proč na skype nemohu napsat nějakým kontaktům ?
Proč na skype nemohu napsat nějakým kontaktům ?
Dobrý den, mám Windows 7 a na skype nemohu napsat nějakým kontaktům, u některých kontaktů kterým nemohu napsat se mi po odeslání zprávy ukáže historie psaní, neboli jenom mi vyjede posuvník na horu ( v chatu ) takže když mu chci napsat, tak ať dám enter, nebo kliknu na odeslat, vyjede posuvník v chatu nahoru, skype jsem přeinstaloval a nepomohlo, u některých kontaktů to je v pohodě., Co mám dělat ?
Re: Proč na skype nemohu napsat nějakým kontaktům ?
Co jsem projel Google tak zkus nainstalovat starší verzi, nebo nejnovější pokud ji nemáš :)
nebo zkus Skype na jiném PC, můžeš tam mít nějakou havěť
nebo zkus Skype na jiném PC, můžeš tam mít nějakou havěť
Blue: A jo na to jsem nepomyslel 

Už vím čím to je, já jsem měl v biosu špatný čas, a po nastavení správného mi historie skype zůstala, to znamená, že když jsem psal, že napíši a posune se to, tak se to ve skutečnosti odesílalo, ale odesílkalo se to nahoře v historii, protože dole je 15.prosince
Že mě to nenapadlo, to se mi taky stalo 

Just Fucking Google It!
A co mám dělat ?
Snad jsi to už vyřešil ne ? 

i5 3350-P GTX 660 2GB 8GB DDR3 MSI B75A-G43
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
No nevyřešil, pouze vím jak jim napsat, ale je to nepohodlné, protože to mám na hoře, protože dole v chatu je prosinec, a nahoře je dnešek, tak musím vždy být posuvníkem posunutý nahoru, a proto bych byl rád, kdyby se ten prosinec nějak smazal.
Po 15. prosinci to bude OK xD
U mě to naštěstí bylo pár hodin.
Nevim jestli to jde vyřešit nějak jinak než smazáním historie. Leda by sis nastavil úmyslně špatný datum. Potřeboval bys ale aby měl kalendářní rok přesný rozvržení dní jako teď, a do toho musíš započítat ještě přestupnej rok. Těžko říct jestli se v tomhle tisíciletí bude tohle rozvržení opakovat
U mě to naštěstí bylo pár hodin.
Nevim jestli to jde vyřešit nějak jinak než smazáním historie. Leda by sis nastavil úmyslně špatný datum. Potřeboval bys ale aby měl kalendářní rok přesný rozvržení dní jako teď, a do toho musíš započítat ještě přestupnej rok. Těžko říct jestli se v tomhle tisíciletí bude tohle rozvržení opakovat

Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Tak smaž historii a začni znovu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 10668
-
od Stenatko
Zobrazit poslední příspěvek
03 dub 2025 21:42
-
- 3
- 5388
-
od petr22
29 čer 2025 13:18
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5351
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-