Tearing na Zenbook UX32VD
Tearing na Zenbook UX32VD
Dobrý den, mám Zenbook UX32VD. Strašně mi vadí znatelný "tearing" v horní části obrazovky během přehrávaní videi na youtube (i 480p). Dokonce i při scrollovaní stránkou např. diskuzního vlákna! Dál se problém projevuje u některých nepříliš náročných her (např don't starve). Při hrání FIFA14 na nejvýšší detaily ale žádný tearing nepozoruji. Ale u těch videi je to opravdu otravné. Mám nastaveno 1920x1080, 60Hz. Zkoušel jsem vše jak s pomoci integrovaného Intel HD 4000, tak pomoci NVIDIA GeForce GT 620M. Většinou čtu, že lidé se stejným ani slabším typem ultrabooku tento problém nemaji. Děkuji za rady
Naposledy upravil(a) Ltb dne 31 říj 2013 15:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění nadpisu
Důvod: Doplnění nadpisu
Re: Tearing
zkoušel si zapnout V sync? a co ovladače? Karty prostě nestíhají a tak rozhazujou obraz...
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Re: Tearing
V ovladacim panelu Nvidia jsem vsync zapnul. Je zvlastni ze nestihaji tyto pomerne nenarocne operace, ikdyz dokazi rozjet battlefield 3 atd :( Spis se mi zda jakoby se jednalo o problem v urcitem prostredi, jako je internetovy prohlizec