Sony Vegas Pro 9.0 error. Vyřešeno
Sony Vegas Pro 9.0 error.
Dobrý den stáhnul jsem si Sony Vegas Pro 9.0. Patchnul jsem to. Potom mi stejný program vygeneroval Serial Number. Potom i Authentication Code. Když jsem Sony Vegas Pro 9.0 zapnul tak se to normálně načítalo a pak to hodilo Error : An error occurred starting Vegas Pro. An invalid pointer was specified ( Došlo k chybě při spuštění Vegas Pro. Byl zadán neplatný ukazatel. ). Nevíte by s tím mohlo být. Předem dík za odpovědi.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sony Vegas Pro 9.0 error.
115 příspěvků a ty pořád nevíš, že se tu warez neřeší?
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Tak mi poraďte nějaký jiný program ve kterém by se dalo vytvořit herní intro. Prostě sestříhat více videí v jedno a dát k tomu nějakou písničku.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
camtasia studio
Sestava v profilu.
Tam je zase error při instalaci. Taky jsem zkoušel MovieMaker ale ten mi 3 minutové video rozkouskoval na 10 částí.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Proč by rozkouskoval?Máš ho aktualizovaný?Další třeba free-avidemux-virtualdubmod sorround nebo placené s možností trialu-pinnacle studio-cyberlink power director(starší verze bývaly přibalené k různému hardweru) nebo můžeš vyzkoušet free videospin,ale po patnácti dnech che zakoupit některé kodeky.Atd..
Tak dík něco z toho zkusim a pak napíšu.
Warez se tady PCmane sakra neřeší... máš tu desítky témat... řeš si to doma sám.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Sony Vegas Pro 9.0 error. Vyřešeno
Zkus Virtual Dub
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3163
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
19 pro 2024 10:50
-
- 0
- 2685
-
od Jakub029IOOKSD
29 zář 2024 17:32
-
-
Sniper Ghost Warrior 3 CryEngine Error Memory allocation for 4294967295 bytes failed
od byron » 12 črc 2025 16:31 » v Hry - 4
- 3494
-
od byron
13 črc 2025 17:11
-