Zvukový výstup vydává podivné zvuky
Zvukový výstup vydává podivné zvuky
Ahoj, už i na starém PC jsem měl takový problém se zvukem. Stačí, když si zapojím sluchátka (jakékoli), tak slyším "robotické" zvuky PC, například načítání, zavírání a otevírání programů, když se něco loaduje, tak to vydává zvuky atp. Připomíná mi to šum, softwarově to nastavený není, dělalo mi to u XP i teď na "novém" počítači na Win 7. Konektorem to asi nebude, zkoušel jsem přední i zadní. Někdy stačí i třeba pohnout myší a slyším to.
Pokud s tím někdo má zkušenosti, tak prosím napište, děkuji.

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zvukový výstup vydává podivné zvuky
Nejspíše se jedná o zvukovou kartu integrovanou na základní desce. Zkus zakázat všechny vstupy signálu, které nepoužíváš. Nejspíš máš vše na maximum. Jinak koupit kvalitnější zvukovou kartu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Díky za odpověď! Tím zakázat vstupy signálu jsi myslel přes Ovládací panely -> Zvuk? Jak stáhnu hlasitost z maxima, jak píšeš? Myslíš klasicky na liště? Tam mám hlasitost nastavenou na 15.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud nepoužíváš mikrofon, nebo jiný vstup pro nějaké zařízení, tak jej nastav na minimální hlasitost ve směšovacím zařízení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!