Zdravím,
stává se mi, že při hraní jedné hry (lolko) se mi z ničeho nic zatíží procesor třeba na půl minuty na 100%. Žádné jiné programy na pozadí spuštěné nemám a sestava to musí zvládat úplně s přehledem. Ve správci úloh mi to ukazuje že procesor využívá cca 80% systémový proces, který nelze ukončit. Díval jsem se i na programy, které měří teploty a procesor se nepřehřívá, takže nechápu v čem je problém. Děje se tak od té doby co jsem provedl upgrade na 64-bit (win 7) a paradoxně zakoupil nový procesor. Zkoušel jsem i reinstall (opět na 64bit) a nepomohlo to. Otázka teda zní jestli je možné, že se můj počítáč "hádá" s 64-bitovým systémem, nebo jsem si do PC jen natáhl vir a nejsem ho schopen najít? Předem děkuji.
Intel 2 quad 6600
4gb ram
asus geforce 650ti boost
30 vteřinové využití CPU 100%
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: 30 vteřinové využití CPU 100%
Teploty jsem měřil programem Aida64 a proces se jmenuje "systémový proces"
Ps: ikdyž je to k neuvěření poté co jsem lolko přeinstaloval to zatím vypadá, že lagy jsou ty tam. Doufám, že tomu tak bude i nadále:)
Ps: ikdyž je to k neuvěření poté co jsem lolko přeinstaloval to zatím vypadá, že lagy jsou ty tam. Doufám, že tomu tak bude i nadále:)
-
- Pohlaví:
Re: 30 vteřinové využití CPU 100%
Na měření používej HW-monitor. Žádný proces se nejmenuje systémový proces, ale třeba Svchost=systémový proces!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3795
-
od DenyKr
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 13:25