Torrent Vyřešeno
Re: Torrent Vyřešeno
P2P sítě jsou torrenty
.

Re: Torrent
To jo, oni na tebe nemůžou... ale stáhl jsi to. Porušil jsi práva a zákon, ale je to pro tvoji potřebu... a PSP jsou torrenty, takže jsi to nepochopil. Když to stáhneš ze zdroje (stránky), tak je to OK, pro tvoji potřebu, ale jak mile to stáhneš z uvedeného P2P, tak jsi namazanej a máš dost velkej průser...
P2P = torrent.

Jo a já mám pokaždé upload vypnutý, takže tohle se mi vyhybá akorát tět mi to blbne, Nelegalní je to dále někomu posílat, přeprodávat , Stáhnout si to můžes.
Ale tet ruku na srdce , Kdo nikdy nikde nestáhnul něco WAREZ ?
Ale tet ruku na srdce , Kdo nikdy nikde nestáhnul něco WAREZ ?
Nelegální to sice je to někomu prodat, či přeposlat... ale stahovat warez přes torrenty (P2P), tak to je to samý
A já se přiznám... programy a hry atd... tak to si kupuju. Stahnul jsem si warez, když jsem byl menší... ale to jsem nevěděl co to je a co to obnáší a taky mi bylo nějakých 8-10 let 

Sony vegas origo máš?

Sony Vegas nepoužívám kámo
After Effect a Photoshop mám legal koupený... licenci 

No já tak stahuju jenom free hry na torrentu- které se mi tam stahnout rychleji než normálně (WoT,War thunder) updaty do her. Taky máme skoro všehno doma koupený, ale někdy to kupovat na každý pc zvlášt a za jednu vec dát 3x.. To máme tech pc doma 5x tak si to spočítejte Windows,antivir
To jsou pak prachy

Njn, ale zase můžou být prachy větší... když tě někdo udá
Windows, když si koupíš za 4000 Kč plnou licenci, tak si to můžeš nainstalovat až na 10 PC, takže nevidím problém. To samé u antivirů, to jsou jenom výmluvy... když koupíš OEM, tak je to jasný, že jen na 1 PC :))

Však tyhle dva mám 

Ty zakladní věci doma máme, Ale fakt nejsou prachy kupovat každou věc.. To jsem rád že jsem si koupil bf3 a tet na vánoce jsi koupim bf 4..a mam zase na dva roky klid -__-.. No dobře vyřešeno davám lock 

Naposledy upravil(a) dominpb dne 08 lis 2013 22:00, celkem upraveno 1 x.
OK, je to každýho věc...