Dobrý den,
Jsem tu prvně a nevím kam svůj dotaz zařadit, ale potřebuji poradit v PC se moc nevyznám.
Po spuštění a přihlášení do windows mi procesor jede takřka na 100% na ploše se objeví okno s hláškou: Windows script host toto se mi zobrazuje po nainstalování nových ovladačů grafické karty.
Po odkliknutí tlačítka OK se nic dalšího nestane ale procesor jede pořád na 100% a notebook chladí o život. (přitom jsem ještě nic nespustil)
Po otevření správce úloh jsem zjistil že procesor nejvíc vytěžuje proces s názvem mspqchab.exe správce úloh píše že procesor je využitý na 25% nevím co to je ale když to ukončím problikne mi obrazovka a na liště se objeví hláška Ovladač zobrazení přestal pracovat a byl obnoven
Potom už systém funguje normálně a procesor jede plynule, všechny programy fungují správně a hry také.
Zkoušel jsem Obnovení systému do doby než jsem aktualizoval ovladače grafické karty to se ale nepodařilo, obnova systému se spustí a nic se neděje nechal jsem pc spuštěný přes noc a ráno tam byla stejná hláška: systém inicializuje nástroj obnovy systému nebo tak něco. notebook jsem musel restartovat.
Nevím si s tím rady, prosím poraďte. Přikládám screeny.
Problém s notebookem po startu jede CPU na 100%
- junior333svk
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s notebookem po startu jede CPU na 100%
kamos mal podobny problem tusim ked crackol age of empires 3 vytvorila sa mu v Cecku zlozka ktora mala tusim v nazve CPU a vzdy mal 100% aj ked nic nerobil vymazal ju a prestalo to
Ak ľudstvo neskoncuje s vojnou, vojna skoncuje s ľudstvom.
J.F.Kennedy
J.F.Kennedy
Děkuji za reakci, složku jsem smazal. Po spuštění a přihlášení je vše v pořádku ale okno s hláškou: Windows script host se zobrazuje pořád.
Zajdi do HJT sekce a pošli log mněl jsem stejný problém po pár logách bylo po něm :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Lis 2013 19:47) ---
Zajdi do HJT sekce a pošli log mněl jsem stejný problém po pár logách bylo po něm :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Lis 2013 19:47) ---
Naposledy upravil(a) lukas.sei dne 17 lis 2013 19:47, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3121
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
30 zář 2024 10:04