Zdravím, chtěl bych odinstalovat utorrent, ale nedaří se mi to.
Píše mi to, že nemám dostatečná práva, ale jsem administrator. Nejde odinstalovat ani v nouzovem rezimu.
Teď jsem stahnul "app remover", který mi sám nabídnul odinstalaci pravě jenom utorrentu, ale odinstalace se nezdařila.
Nejde odinstalovat utorrent Vyřešeno
Nejde odinstalovat utorrent Vyřešeno
i5 3350-P GTX 660 2GB 8GB DDR3 MSI B75A-G43
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
Xioami Redmi 1S
Re: Nejde odinstalovat utorrent
Zkus revo uninstaller http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... staller/?g[hledano]=revo%20uninstaller&g[oz]=1.95&g[up]=Instalace a když to nepůjde napiš
Nejjednodušší je přes CCleaner, tam si najdi sekci programy a odinstal. a tam to máš, jen klikni smazat a je to... nějaký revo uninstaller je zbytečný.
Ano ale revo uninstaller ti pročistí i registry a všechny stopy po programu a vymaže všechen ten "sajrajt" co ten program má, takže mě to přijde jako nejlepší volba.
Přes CCleaner mi to nešlo, psalo to "neplatná cesta k programu", je to vlastně to stejné jak "přidat nebo odebrat programy" ve windowsu, nic vic to neumí.
Naopak tím Revem to šlo, takže zbytečný nebyl, díky :)
Naopak tím Revem to šlo, takže zbytečný nebyl, díky :)
i5 3350-P GTX 660 2GB 8GB DDR3 MSI B75A-G43
Xioami Redmi 1S
Xioami Redmi 1S
xRandomx píše:Ano ale revo uninstaller ti pročistí i registry a všechny stopy po programu a vymaže všechen ten "sajrajt" co ten program má, takže mě to přijde jako nejlepší volba.
A CCleaner neumí pročistit registry? Umí jako ten REVO, jen s CCleaner je to těžší, tak možná udělal něco špatně... :) musí kliknout odstranit soubor a ne odinstlovat, to bude stejné jako u toho samozřejmě :))
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1970
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
20 dub 2025 15:07