Zdravím vás.
Mám ntb Asus N55SF s HW:
NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM
Intel® Core™ i5 2430M/2410M
a 4GB DDR3
Koupil jsem si AC IV s tím, že na střední detaily by to mělo tak na 30 fps jet. Opak je pravdou. Když jsem to nainstaloval poprvé a nechal ať si detaily nastaví hra sama. Hodilo to na HIgh a full HD rozlišení- bylo to nehratelný (10 fps) Tak jsem to hodil na střední až nízky detaily, snížil rozlišení na 1440×900 a hra se dala už hrát (20 fps cca). Pak mě vola, napadl špatnej nápad. Projel sem si Driver Geniusem PC a našlo mě to 2 starý ovladače, grafiku a chipset. Tak jsem si řekl že když je nainstaluju hra by mohla frčet líp. Po tom co si driver Nvidie vyžádal restart ntb, sem zkusil spustit hru, ale ta zamrzla, ani to nenaskočilo do menu. Rozhodl jsem se přeinstalovat hru. Když jsem si zpustil znovu a dal jsem ji na detaily na který předtím jela jakš takš plynule, jela na 10-15 fps. Nedá se to hrát. Mylsím že tento noťas by tu hru měl na střední detaily utáhnout, tka mi porsím někdo poraďte v čem může bát problém :(.
Přikládám screen HW monitoru (je z doby kdy je pc tak hodinku až hodinu a půl zapnutej a není spuštěnej nějakej náročnej SW+ je na chladící podložce a má odšroubovanej spodní plast)
AC Black Flag - málo FPS*
AC Black Flag - málo FPS*
Naposledy upravil(a) Rewqa dne 27 lis 2013 20:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: úprava nadpisu
Důvod: úprava nadpisu
Re: AC Black Flag - málo FPS*
co tak obnovu systému ?
Reinstalnout winy? proč ne, můžu to zkusit. Ale nevím jestli to bude řešení. Za ten rok a půl co ho mám to bylo přeinstalovaný myslím 2x nebo 3x
Zkus to nejdříve stáhnout úplně na ty nejnižší detaily. Jenom můžu dodat, že Assasíni mají poslední dobou problém s optimalizací. Tenhle díl na tom není nijak jinak.
Na to, že počítač nic nedělá jsou ty teploty dost velké. Možná další příčina tvých problémů a asi největší.
Na to, že počítač nic nedělá jsou ty teploty dost velké. Možná další příčina tvých problémů a asi největší.
Naposledy upravil(a) HAFcool dne 27 lis 2013 20:26, celkem upraveno 2 x.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Grafika není nic extra, ale na 720p a nízké detaily by to mělo být plynulé. Navíc je AC4 špatně optimalizované a notebook se přehřívá
ne reinstal, ale obnova systému... obnovit systém kdy ti to jelo na těch 20-30fps
Takže nejdřív si nechat od někoho, kdo tomu rozumí ntb rozebrat a vyčistit, pak oppřípadě podnikat další kroky?
Čištění je dobré rozhodnutí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 44
- 92883
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
20 črc 2025 16:33
-
-
Herní pc. Hodně muziky za málo peněz. 3 varianty.
od pidlo » 13 črc 2025 09:44 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 12
- 4007
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
20 črc 2025 10:59
-
-
- 0
- 3588
-
od Søren