Zdravím, chtěl bych se zeptat, zkoušel jsem pomocí programu Recuva obnovit nějaké filmy a videa z pc ve formátech jako flv, wmv nebo avi a další veci, ale tak ted píšu do teto sekce a potřeboval bych poradit.
V recuvě jsem našel pár souborů zelených, ktere šly bez problemu opravit, pak jsou tam ještě položky označené červenou barvou se kterými už nejde delat nic a žluté a tam je to s určitým poškozením...
Zajímalo by mě tedy, jestli existuje takový program, který by mohl zvládnout alespoň nektere z těch "žlutých souborů" opravit, všechny ty soubory jsou full... nebo resp v kompu když byly tak full byly... V KMP playeru nepřehraju nic nebo alespon 4 jsem zkoušel a vubec nic, 1 i ve VLC playeru taky nic...
Obnova + Oprava dat
Re: Obnova + Oprava dat
Zkus Get Data Back for NTFS, ale pozor, v Demo verzi Ti jen ukáže, co je schopen obnovit, plná verze pak to obnoví. Podle toho, co Ti ukáže Demo, se můžeš rozhodnout. Tenhle program by měl být schopnější, než Recuva - taky proto je placený.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Bylo na ten disk zapisovano potom co doslo ke smazani souboru?
Pokud ano, tak jsou data prepsana a kazdy program ti obnovi presne to same co Recuva.
Pokud ano, tak jsou data prepsana a kazdy program ti obnovi presne to same co Recuva.
Get Data Back ti umí soubor zobrazit, a když to provedeš, tak se ti jeho kopie uloží do dočasných souborů pod náhodným názvem. Na obnovu pár souborů to stačí, ale jestli toho máš víc, tak stojí za to si ho koupit. Tenhle program je špička 
Ale jestli jsou části těch smazaných souborů přepsané něčím novějším, tak už nemá smysl se v tom vrtat. Jedině mě napadá možnost že by ty soubory byly hodně velké a fragmentované tak, že si s tím Recuva neporadí, potom by to snad ještě zvládl ten GDB, ten umí obnovit původní strukturu filesystému a najít i dost rozházené kousky.

Ale jestli jsou části těch smazaných souborů přepsané něčím novějším, tak už nemá smysl se v tom vrtat. Jedině mě napadá možnost že by ty soubory byly hodně velké a fragmentované tak, že si s tím Recuva neporadí, potom by to snad ještě zvládl ten GDB, ten umí obnovit původní strukturu filesystému a najít i dost rozházené kousky.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
S tím zapisováním to je pravda, přepsané soubory Ti žádný běžný program neobnoví. Ale zase mám zkušenosti s tím, že na nepřepsaném, jen zformátovaném HDD, mi Recuva soubory neobnovila a GDB for NTFS je našel a byl by schopen je obnovit. Podobnou zkušenost mám s File Scavengerem.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Osobně si myslím, že je lepší data zálohovat než se je pak snažit složitě obnovovat, at už sám či za to někomu zaplatit.
-
- Pohlaví:
I zálohovaná data se mohou "ztratit", člověk je chybující tvor!
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Osobně mám zkušenosti s Recuvou a nic moc. Daleko daleko lepší je zmíněný Get Data Back či ještě lépe R-Studio. 

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Ta děkuji moc za rady, zkusím stáhnout ty 3 programy, o kterých se tu psalo a uvidim či obnoví neco více než Recuva. S těmi soubory co jsou v Recuvě ozačený červene se kterými nic nejde dělat, tam jsem přesvedčen že nic nezrobím, ale pak jsou tam právě ty, které nejsou uplně 100% žlutě a o to se pokusím v těchto 3 no. Mám na disku soubory, která na internetu rozhodně nestahnu z vlastní kamery a tak no, o filmy by mi ani tolik nešlo, to by se mělo dát všechno najít znovu, snad si přitom neodnesu i nějaký další škodlivý vir.
Takže ještě jednou děkuji a mrknu na to, či dokážu s tímto něco více. Pokud pujde označím jako vyřešené a dyžtak ještě napíšu, když ne stejne označím jako vyřešené a zkusil bych se pak ještě nekde poptat, před tím než tuto záležitost uzavřu
Takže ještě jednou děkuji a mrknu na to, či dokážu s tímto něco více. Pokud pujde označím jako vyřešené a dyžtak ještě napíšu, když ne stejne označím jako vyřešené a zkusil bych se pak ještě nekde poptat, před tím než tuto záležitost uzavřu

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3389
-
od sabrik
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 15:35
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1716
-
od peta501
04 kvě 2025 16:39
-
-
- 11
- 5951
-
od Turion
01 dub 2025 16:10
-
-
Herní PC okolo 20k OPRAVA link košíku Příloha(y)
od Samlitt » 02 dub 2025 20:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 2017
-
od mmmartin
03 dub 2025 20:50
-
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3293