Soft na připojování Bluetooth zařízení

...

Moderátor: Mods_senior

ivosisko
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Soft na připojování Bluetooth zařízení

Příspěvekod ivosisko » 18 led 2014 11:04

Nevíte někdo o nějakém softu, v kterém by se dalo nastavit zapínání a vypínání (připojování a odpojování) Bluetooth zařízení (telefon, sluchátka, bedny apod.)? Třeba nějaké makro, které se schová pod ikonu na ploše? Ono přece jen, když chci pustit např. hudbu, tak než se proboxuju k obrazovce, v které se ono zařízení připojuje, tak je to otravné.

Reklama
richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Re: Soft na připojování Bluetooth zařízení

Příspěvekod richchie » 18 led 2014 11:52

K tvému BT žádný soft nebyl?V jakém OS připojuješ?

ivosisko
nováček
Stav:

Příspěvekod ivosisko » 18 led 2014 12:45

Děkuji za reakci. Funguju na Win7. Co se týká softu, tak v notebooku jsem nic nenašel (kupovaný jako starší), Logitech krabička pro připojení audia neobsahovala žádné CD a jejich podpora také nic nenabízí, Logitech sluchátka také neměla žádný soft, starší telefony Nokia rovněž nic a tablet SG Tab3 je zatím pro mne velká neznámá, ale tam jsem už začal s nějakým MacroDroidem a teprve jej zkouším.
Možná jsem příliš náročný, ale líbilo by se mi např., když si pustím film, tak aby mi současně se spuštěním videoplayeru se připojil notebook svým Bluetoothem k Logitech audio-krabičce. Doufám, že jsem to napsal pochopitelně :)

ivosisko
nováček
Stav:

Příspěvekod ivosisko » 18 led 2014 14:40

Richichie:děkuji Ti za snahu mi pomoci, ale Ty mi zřejmě nerozumíš. Tím vším jsem si už prošel a přes různá úskalí jsem se dostal do fáze, kdy mám zařízení přidaná, spárovaná a jsem schopen se k nim připojovat. Ale právě to připojování mě irituje, neb to je přes tři obrazovky s různými prodlevami a já bych chtěl tento úkon zautomatizovat a (řekněme "makro", script nebo něco jiného) schovat na plochu pod ikonu (v mém případě bych to strčil do ObjectDock lišty) ať to mám při ruce a nemusím se složitě přepínat mezi několika obrazovkami. Úplný ideál by nastal, kdyby se to chovalo, jak jsem psal výše, že spuštěním např. playeru dojde i ke conectu notebboku s Logitech přijímačem. A toto najít neumím. Jak jsem už uvedl, u Android-tabletu to řeším pomocí aplikace MacroDroid (i když ještě ji neumím plně ovládat), ale překvapuje mě, že pro Win neumím nic takového najít. Jediné, co jsem objevil, byl program AutoIt, zde jsem se však dostal pouze k instalaci a při prvním spuštění jsem nabyl dojmu, že se v tom musí nakódovat script, který pak tuto operaci zajišťuje. Takže nyní se snažím najít schůdnější cestu.

PS: a ty stránky od "mikrošrotu" nic neřeší - ty pouze konstatují, že nebe je modré a voda je mokrá a kdyby Vám to nefungovalo, tak se ptejte u sousedů.

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 18 led 2014 14:53

http://www.svetandroida.cz/macrodroid-vas-telefon-ma-na-vic-201207

A asi těžko něco najdeš.Ber to tak,že máš zařízení od vícero výrobců,kde jsou jiné ovladače-ovládání a všechno to spárovat aby se to spustilo najednou nebude žádná sranda.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
    od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw)
    1
    3628
    od kecalek Zobrazit poslední příspěvek
    02 bře 2025 16:09
  • Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
    od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem
    4
    3331
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 16:22
  • USB Bluetooth
    od matty » 29 říj 2024 20:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    1965
    od matty Zobrazit poslední příspěvek
    30 říj 2024 19:43
  • Výběr bluetooth sluchátek k Macbooku