Ahoj,
prosím Vás, chtěl jsem přehrávat videa z VHS do PC. Pořídil jsem si tedy EasyCAP. Nainstaloval, připojil k videu a obraz se bez problémů promítnul na PC. Jenže teď se potýkám se samotným nahráváním. Přehrávání na PC jede celou dobu normalně (plynule), ovšem samotná nahrávka má části, kde se video seká, propad cca ze 25FPS na 19FPS. U hodinového videa je to zhruba 20% záznamu a to je celkem nepříjemné. Zkoušel jsem nahrávat přes program přímo od EasyCAPU, Golden Videos, či AVS Video Recorder (tady u jediného jede celkově i samotný stream jen kolem 20FPS). Nejde mi to do hlavy, proč živý stream jede po celou dobu plynule, kdežto nahrávka má takovéto problémy a to ve více programech.
Díky za rady.
Přehrávání z VHS do PC
Přehrávání z VHS do PC
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Re: Přehrávání z VHS do PC
Obavam se ze pricina je pouze jedno - EasyCAP je smejd. Neporadi si napriklad s dropouty, kus nahravky chybi nebo to cele vytuhne.
Jediny zpusob jak bez problemu digitalizovat i poskozene VHS je stolni DVD rekorder nebo videostrizna s hardwarovou kompresi.
Jediny zpusob jak bez problemu digitalizovat i poskozene VHS je stolni DVD rekorder nebo videostrizna s hardwarovou kompresi.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jaký máš počítač ? Chce to vcelku výkonný stroj a rychlé disky.Taky jsem nahrával videa ze staré videokamery VHS-C přes Easy CAP a vše mi funguje bez problémů.Podle mne to bude slabý hardware.Ovšem já jsem nahrával tuším přes Pinnacle Studio.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Tenhle zpusob nahravani musi zvladat i 500 MHz Pentium III
PC mám v popisku, pochybuji že by s tím i7-2600 měla nějaký problém, byla vytížena sotva na 8%. Dříve jsem to dělal přes TV kartu a to šlapalo v pohodě. Bohužel jsem si koupil větší grafiku a TV kartu už nezapojím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Led 2014 20:12) ---
Mě spíše napadlo, že EasyCAP skoro u každého kdo ho prodával bylo napsáno, že podporuje pouze 32Bit windows. Já sehnal nějaký s podporou Win 7 64bit a dokonce je to napsáno i na instalačním CD. Mám windows 8.1 64bit. Napadlo mě, zkusit přes virtualbox nainstalovat Win XP
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Led 2014 20:12) ---
Mě spíše napadlo, že EasyCAP skoro u každého kdo ho prodával bylo napsáno, že podporuje pouze 32Bit windows. Já sehnal nějaký s podporou Win 7 64bit a dokonce je to napsáno i na instalačním CD. Mám windows 8.1 64bit. Napadlo mě, zkusit přes virtualbox nainstalovat Win XP
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0