chyba1606

...

Moderátor: Mods_senior

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod paul27 » 23 zář 2007 13:36

Reklama
ini808
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod ini808 » 23 zář 2007 16:16

hagrid píše:ini808, dík za skvělou pomoc, příště se radši ani neobtěžuj pokud nemáš jak poradit. Takové řeči fakt miluju

Já bych měl co poradit a když použiješ hledat, tak zjistíš, že jsem se s tímto problémem také potýkal a poté jsem i radil. Už mě unavuje psát neustále to samé, dal jsem hledat a vyjelo mi přes deset témat, kde se to řešilo!
Proč bych to tady měl tedy psát znovu, když si to může přečíst v už vyřešeném tématu? Chápu, že je pro tebe mnohem jednodušší když založíš nové vlákno a ty sám nemusíš číst tolik příspěvků, ale zamyslel ses nad ostatními? Jak dlouho jim trvá to napsat jenom kvůli tvé lenosti? Buď rád, že ne všichni jsou jako ty.

Tento příspěvek asi bude hodně kritizován a souzen jako útočný, ale já si za ním stojím. Pokud mi hagrid dá rozumný důvod, proč nemohl použít vyhledávání (ani poté co jsem ho na to upozornil), tak se mu náležitě omluvím.

hagrid píše:ini808, dík za skvělou pomoc

Nemáš zač :smile: . A uvědom si, že místo toho abych psal tento příspěvek jsem ti mohl napsat, jak jsem tento problém vyřešil já, případně jsem se mohl podívat do starších příspěvků a napsat ti, jak to vyřešili ostatní. Ale to můžeš udělat i ty ...

Zpět na “Vše ostatní (sw)”