Mám stejný problém s novými okny, jako už tady byl dneska řešen. Bohužel, mě kroky, které byly popsány nepomohly. Nevím, jak se jich (těch oken) zbavit. Stalo se to, když jsem omylem otevřel formulář označený jako šablona XDP. Jak jsem dneska vygoogloval, jedná se o nějaký program Crossrider, který má sloužit developerům k odesílání hromadných hlášení o přehledu např. OSVČ. Zkoušel jsem všechno možné, ale nikde to v noťasu nemůžu najít. Antivir Eset 7 mi stále hlásí potenciálně nechtěný soubor označený jako JS/Toolbar.Crossrider.B potenciálně nechtěná aplikace.
Přes ADW Cleaner jsem vyčistil registry a vše okolo, přes Malwarebyte jsem odstranil všechny PUP soubory, oba programy včetně antiviru hlásí vše v pořádku, ale ty okna jsou v prohlížeči. Nevím co s tím. Používám Firefox a mám tam doplněk ABP
Nové okna Vyřešeno
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nové okna
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Tak jsem udělal vše podle návodu, ale HJT mi z nějakého nevyjel ten log. Postupoval jsem podle rady, která se zobrazila : Z nějakého důvodu váš systém byl odepřen přístup pro zápis do souboru Hosts. Pokud některý unesená domény jsou v souboru, může HijackThis nebude moci napravit.
Pokud k tomu dojde, je třeba upravit soubor sami. Chcete-li to provést, klepněte na tlačítko Start, na příkaz Spustit a zadejte: notepad C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc \ hosts a stiskněte klávesu Enter. Hledat zprávy na řádek HijackThis a odstranit je. Uložte soubor jako "hostitelé." (s uvozovek) a restartujte počítač. Nedovolilo mi to uložit soubor.
Pokud k tomu dojde, je třeba upravit soubor sami. Chcete-li to provést, klepněte na tlačítko Start, na příkaz Spustit a zadejte: notepad C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc \ hosts a stiskněte klávesu Enter. Hledat zprávy na řádek HijackThis a odstranit je. Uložte soubor jako "hostitelé." (s uvozovek) a restartujte počítač. Nedovolilo mi to uložit soubor.
Tak už to mám vyřešené, po vyčistění registrů přes prográmky AWD Cleaner a Malwarebytes jsem z Firefoxu odstranil doplněk Plus-HD-7.6 a okna zmizela. Bingo!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Win10 - problikávající neznámá okna, CPU na 100 %
od Kogaku » 10 kvě 2025 04:59 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1612
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 04:59
-
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4972
-
od NIESRA
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 11:29
-
-
- 2
- 3784
-
od petr22