Nejde zvuk a USB nerozpoznává.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde zvuk a USB nerozpoznává.
Píše to furt.
-
- Pohlaví:
Točí se větrák na CPU? Sedí chladič. Prohlédni to!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Všechny větráky se točí na CPU taky když se spouští systém tak normálně i zrychlí jako dřív.
-
- Pohlaví:
Koukni do Biosu na teploty, anebo sem dej screen z HW-Monitoru. Mám ho v podpisu.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Led 2013 20:16) ---
Tak jsem si zprovoznil aspon svoje 5.1 sluchátka ty mě potěšily :) A USB mi jde jen přes kartu kterou jsem si koupil a myslel jsem si že ji nevyužiju, no co budu muset pokaždý lozit dozadu když budu chtít něco zapojit , ale hlavně že jsem to všechno nějak nahradil :)
Takže kde muže bejt problem ? Základní deska s zdroj ? Má to cenu opravovat nebo by bylo lepší si pořídit novej PC ? Mám Grafiku NVIDIA GTS 450 tak jsem si prvně říkal že koupím ostatní věci do 7 tisíc ,ale bude asi lepší až budu mít tak 15 - 20 Tisíc. :)
-
- Pohlaví:
Ty napětí jsou úplně mimo. Místo 5V 2,88, místo 12V 9,34...Se nedivím, že to řve a divím se, že to vůbec chodí. Nicméně odhad je stejný. Buď je špatný zdroj a deska to detekuje správně, nebo je zdroj OK a deska je špatná. USB ti možná jede, jenže, jestli je tam místo 5V 2,88, tak to žádné zařízení nezchroustne.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Njn, má 4 roky za sebou :) Jen ta grafika tam je nová, a to jestli to dělá zdroj nebo deska nezjistim ? Jak si říkal Flashku tam dám ,ale nechce mě to kopírovat na ni soubory a to je problem, jinak větráky se zdají funkční dost,
nevím jestli to má na to vliv ,ale nainstaloval jsem si pár her a větrák normálně zvyšoval otáčky při instalaci , a při hraní Battlefielda BC 2 mi to jelo taky v pohodě. čekal jsem že se třeba přehřeje a naskočí nějakej error ,ale nic.
nevím jestli to má na to vliv ,ale nainstaloval jsem si pár her a větrák normálně zvyšoval otáčky při instalaci , a při hraní Battlefielda BC 2 mi to jelo taky v pohodě. čekal jsem že se třeba přehřeje a naskočí nějakej error ,ale nic.
-
- Pohlaví:
Ještě mě napadlo - zkus nějaký jiný program - třeba lavalys everest. Jinak hodnoty napětí mají odpovídat, tak jak je to na obrázku.
To že větráky ti připadají v pohodě neznamená vůbec nic. Kdybys zapátral na tomto fóru, pak bys zjistil, že je tu spousta dotazů typu: větráky se točí, ale PC nefunguje.
To že větráky ti připadají v pohodě neznamená vůbec nic. Kdybys zapátral na tomto fóru, pak bys zjistil, že je tu spousta dotazů typu: větráky se točí, ale PC nefunguje.
- Přílohy
-
- teploty.gif (1.98 KiB) Zobrazeno 271 x
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkontroluj uvedená napětí přímo v BIOSu a vlož sem, zda se hodnoty liší.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Tak dneska jakoby se něco zpravilo, PC jsem dneska zapnul v BIOSU žádná chyba normálně to naběhlo , zvuk jde a USB taky nevím jak je to možný, snad se mi to po druhým zapnutí zase nepo.... Ale dám si na Flashku duležitý věci a udělám tu fotku těch teplot v Biosu.
-
- Pohlaví:
Udělej schválně screen HW monitoru jak to teď vypadá s napětími?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6205
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5820
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11885
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-