Tak včera večer jsem se pokoušela o to s tím příkazovým řádkem, jak nevrhl Blue spirit a nechala jsem to běžet celou noc. Ráno jsem přišla k Pc a bylo to stejné jako když jsem to "spouštěla".
pokračuj bodem 2.
Ok.
Přílohy
"Stand up for what you believe in, even if it means standing alone"- Andy Biersack Postav se za to, v co věříš, i když to znamená stát osamoceně.
Tak jsem to zkoušela znovu, snad jsem to napsala dobře.. Nechala jsem to takových 5 hodin, ale bylo to furt stejný, Nějdřív proběhlo asi na půl hodiny nějaký ověřování..
Přílohy
"Stand up for what you believe in, even if it means standing alone"- Andy Biersack Postav se za to, v co věříš, i když to znamená stát osamoceně.
Pusto prázdno. Nemáme se čeho chytit. Teploty jsi kontrolovala? Stáhni si HWmonitor chvili něco hraj a dej sem potom screenshot z programu jako přílohu.
HW monitor mi nejde... Už jsem jednou řešila teploty, mám v něm nějakou chybu asi..viewtopic.php?f=46&t=117899 Jinak mám na PC "čudlík" na zapnutí a pod tím menší na restart, který přestal úplně fungovat, takže musím buďto restartovat comp ze startu, ale když se sekne tak mi nezbývá nic jiného než ho vypnout a zase spustit...
Může být někde vypadený kontakt, nebo se jedná o jeden z projevů HW závady, kterou nemůžeme teď přesně určit. HWMonitor ti nejde proč? Kolik máš volného místa na disku? Složka Minidump je stále prázdná?
Zdravím, když zapnu počítač tak se neobjeví ani obrazovka s logem základní desky a začne se restartovat, větráky se vždy na chvilku roztočí a hned přestanou a takto stále dokola. Když ho vypnu přes tlačítko a zase zapnu, tak už najede do windows,...
Poslední příspěvek
Vyměnil jsem baterku, při prvním startu se to zase restartovalo, ale po 3. restartu už to naběhlo samo, tak uvidíme
Dobrý den mám takový problém. Problém je takový že když si zapnu počítač a pak se koukám na videa/hraju hry tak z ničeho nic se mi počítač restartuje ale potom celý den jede v poho.
Byl bych rád za každou radu.
Poslední příspěvek
Pokud máš osazené 2 kusy RAM, tak zkus každou samostatně. Jestli máš jednu, tak zapůjčit jinou.