no budeš to mít zabugovaný , tak bud net nebo zkus jeste jinou mys jestli nema tam spatny firmware nebo software ...
Si rovnou zavolej do outůčka pro novou smlouvu na net tech 8 mega to je sranda ... jen pekne chtej upgrade ...
a nezapomen restartovat router i modem ...
Sekání při nepoužívání myši
- Polkiking
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Sekání při nepoužívání myši
Intel I7 4770K, 32 GB Ram v Quad Channelu, Deska Asus... HyperX Kingston SSD 1 GB hadr + Data disk 2TB , Grafika GE Force RTX 2070 OC , LCD monitor 240 Hz 1920x1080 , Internet, 100/100 - 349Kč.
Re: Sekání při nepoužívání myši
Ahojte, vím že je tohle vlákno už nějaký měsíc mrtvé, ale mám velice podobný ne-li stejný problém.
při sledování videa, cca po deseti minutách se video začne sekat, jak pohnu myší je zas vše v normálu. když jsem sledoval jak je na tom zatížení pc je procesor okolo 40%, a to nejdivnější je že když se koukám na film s otevřeným process explorer nebo správcem uloh sekání se neobjeví, protože sleduji převážně 720p a můj procesor (1,3GHz) nepatří mezi nejrychlejší jedu na DVXA, a jelikož nejedu jen přes procesor nemám to s ním vyzkoušené, ale problém bude nejspíš taky u tohohle zpracovávání videa. před 2-3 měsíci bylo vše ok.
nějak nápady?
Netbook acer 722, 4GB RAM, procesor (APU) 1,3GHz, grafika AMD Radeon HD 6290 Graphics
při sledování videa, cca po deseti minutách se video začne sekat, jak pohnu myší je zas vše v normálu. když jsem sledoval jak je na tom zatížení pc je procesor okolo 40%, a to nejdivnější je že když se koukám na film s otevřeným process explorer nebo správcem uloh sekání se neobjeví, protože sleduji převážně 720p a můj procesor (1,3GHz) nepatří mezi nejrychlejší jedu na DVXA, a jelikož nejedu jen přes procesor nemám to s ním vyzkoušené, ale problém bude nejspíš taky u tohohle zpracovávání videa. před 2-3 měsíci bylo vše ok.
nějak nápady?
Netbook acer 722, 4GB RAM, procesor (APU) 1,3GHz, grafika AMD Radeon HD 6290 Graphics
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3094
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57