Video bylo děláno v iMovie na iPadu...
vyzkoušim ten první program co to byl, protoze vim, ze kdyz udelam vypalovaní pro video, tak se to zknverzuje samo na dany typ pripony ....
Vypalování DVD Vyřešeno
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypalování DVD
Ashampoo Burning Studio Free
stahl jsem si tento progam, ale u vypalovani je jen jedno DVD Video - ale tam je napsane ze soubory musi obsahovat VIDEO_TS a sobury VOP a IFO ... ale pokud mám .mov soubor mohu poprsit o návod
stahl jsem si tento progam, ale u vypalovani je jen jedno DVD Video - ale tam je napsane ze soubory musi obsahovat VIDEO_TS a sobury VOP a IFO ... ale pokud mám .mov soubor mohu poprsit o návod
http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/u ... ts/studio/ (vytvori DVD nebo BluRay)
http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/ (slozi MOVy do MKV ktery nektere TV umi)
Presny postup tu byl, bohuzel byl vymazan jakozto off topic..........
http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/ (slozi MOVy do MKV ktery nektere TV umi)
Presny postup tu byl, bohuzel byl vymazan jakozto off topic..........
Tak jestli něco chceš, tak musíš vědět co ...
Odhaduji, že máš *.mov videa, případně další a chceš z toho klasické DVD-Video. Pak vyzkoušej: Convert X To DVD 4.0.12.327+CZ. Nejsem si 100% jistý, zda zvládne i *.mov, musel bys je v případě, že to nepůjde, ještě předtím převést, každopádně na konverze různých Divx, Xvid a dalších do DVD-Video je nej právě Convert X To DVD ...
Odhaduji, že máš *.mov videa, případně další a chceš z toho klasické DVD-Video. Pak vyzkoušej: Convert X To DVD 4.0.12.327+CZ. Nejsem si 100% jistý, zda zvládne i *.mov, musel bys je v případě, že to nepůjde, ještě předtím převést, každopádně na konverze různých Divx, Xvid a dalších do DVD-Video je nej právě Convert X To DVD ...
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
počkám jestli neodpoví wattmetr nebo blue spirit jinak vyzkouším další program
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Čer 2014 23:23) ---
já ale hned v první větě napsal ze vypaluji .mov videa a ze to chci z toho udělal DVD, aby bylo čitelne v TV
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Čer 2014 23:23) ---
já ale hned v první větě napsal ze vypaluji .mov videa a ze to chci z toho udělal DVD, aby bylo čitelne v TV
Vsak presne kvuli tomu jsme se tu hadali a bylo smazana ta halda off topic prispevku (ktere mimochodem obsahovaly ode mne postupy co s tim delat). A bylo to i od tech dvou lidi co cekas na odpoved.
DVD citelne v TV - osobne jsem nevidel TV, ktera by mela DVD mechaniku. Predpokladam spravne, ze k TV je pripojen DVD prehravac?
DVD citelne v TV - osobne jsem nevidel TV, ktera by mela DVD mechaniku. Predpokladam spravne, ze k TV je pripojen DVD prehravac?
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, chci aby to DVD (kde vypalim sobor .mov a chci aby se nějak konverotval do čitelného formátu jakkéhokoliv DVD přehravače
Pinnacle Studio. Je to jednoduche, je to v cestine a dela to presne to co je pozadovano - vypali to DVD.
Kvalita ale bude odpovidat DVD - jestli to predtim bylo HD video, tak uz nebude.
Kvalita ale bude odpovidat DVD - jestli to predtim bylo HD video, tak uz nebude.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
je to udělané povětšinou video .mov v iMpvie na iPadu.
Sice už jsem se tu nechtěl objevit, protože ty "OT" příspěvky byly smazány velmi necitlivě a mohl ses z nich dost poučit - nakonec už to tu řekl i petr22 - ale zase mi to nedá.
Za prvé:
No a k věci - stáhni si DVD VideoSoft Free Studio, po instalaci a spuštění otevři DVD + Video (zelený čtverec), pak v pravém horním rohu otevři Free Video to DVD, klikni na Add files a v dalším okně vpravo dole otevři volbu zdroje - Video Files - a tam zvol Quick Time Files (.mov atd). Pak zadej soubor, který chceš vypálit.
Nakonec už jen nastav podle sebe další potřebné věci a pokud chceš rovnou vypálit DVD, klikni na Create DVD.
Jen Tě chci upozornit, že ten převod nebude za 5 minut a podle rychlosti Tvého PC se počítá obvykle v desítkách minut až v hodinách, tak se nediv.
Obecně to mám vyzkoušené na starší verzi Free Studia, než je nyní k dispozici, ale chodí to naprosto spolehlivě - několik desítek vypálených DVD.
Na závěr: Nezanedbatelná výhoda proti Pinnacle Studiu - Free Studio je zadarmo a napořád, ne jen na 30 dní jako Pinnacle
Za prvé:
Trochu kecáš, přečti si pořádně ten první příspěvekteichmann.ondrej píše:já ale hned v první větě napsal ze vypaluji .mov videa a ze to chci z toho udělal DVD, aby bylo čitelne v TV

No a k věci - stáhni si DVD VideoSoft Free Studio, po instalaci a spuštění otevři DVD + Video (zelený čtverec), pak v pravém horním rohu otevři Free Video to DVD, klikni na Add files a v dalším okně vpravo dole otevři volbu zdroje - Video Files - a tam zvol Quick Time Files (.mov atd). Pak zadej soubor, který chceš vypálit.
Nakonec už jen nastav podle sebe další potřebné věci a pokud chceš rovnou vypálit DVD, klikni na Create DVD.
Jen Tě chci upozornit, že ten převod nebude za 5 minut a podle rychlosti Tvého PC se počítá obvykle v desítkách minut až v hodinách, tak se nediv.
Obecně to mám vyzkoušené na starší verzi Free Studia, než je nyní k dispozici, ale chodí to naprosto spolehlivě - několik desítek vypálených DVD.
Na závěr: Nezanedbatelná výhoda proti Pinnacle Studiu - Free Studio je zadarmo a napořád, ne jen na 30 dní jako Pinnacle

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
DVD či DVD čitelné v TV je oproti DVD-Video rozdíl, protože DVD obecně může být ve vícerém formátu a novější TV si také poradí s více formáty - navíc pochybuji že máš TV co má v sobě rovnou přehrávač DVD (jsou to naprosté výjimky, jestli se nepletu, tak některé Hyundai TV) - takže nás tu svou neznalostí zase mystifikuješ, myslíš na 95% DVD přehrávač, TV tu v tomto případě nehraje žádnou roli. Naopak DVD-Video je poměrně přesně určeno parametry.
Free Studio je sice zadarmo, ale rozdil je asi jako mezi Malovanim ve Windows a Photoshopem Elements co se tyce funkci. Pinnacle Studio toho umi o neco vic a stoji jen kolem 1000 Kc. Jde to delat i zadarmo, ale je k tomu treba vic slozitejsich programu.
Uz nepocitam co bylo smazano, ale to ze DVD urcite nebude prehratelne na TV protoze TV nema zadnou mechaniku uz jsem psal asi nekolikrat. O tom ze DVD Video je jedine jiste ze pujde prehrat taky, ale je to jedno, protoze to tu uz stejne neni. Nic s tim neudelam, leda ze by to admin obnovil z historie, protoze podle me to cele melo z 90% smysl.
Pripadne kdyz tazatel prozradi co je to za TV a prehravac tak treba zjistime ze to jde delat i jinak a rychleji.
Uz nepocitam co bylo smazano, ale to ze DVD urcite nebude prehratelne na TV protoze TV nema zadnou mechaniku uz jsem psal asi nekolikrat. O tom ze DVD Video je jedine jiste ze pujde prehrat taky, ale je to jedno, protoze to tu uz stejne neni. Nic s tim neudelam, leda ze by to admin obnovil z historie, protoze podle me to cele melo z 90% smysl.
Pripadne kdyz tazatel prozradi co je to za TV a prehravac tak treba zjistime ze to jde delat i jinak a rychleji.