Problém při spouštění PC
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problém při spouštění PC
Nejprve odeber veškeré staré ovladače a pak teprve nainstaluj ty aktuální. 

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
zdravím,
chci se zeptat zda je to pravda, ale když prý odinstaluji staré ovladače v nouzovém režimu, tak v nouzové režimu nové ovladače prý nenainstaluji?
Díky za pomoc,
chci se zeptat zda je to pravda, ale když prý odinstaluji staré ovladače v nouzovém režimu, tak v nouzové režimu nové ovladače prý nenainstaluji?
Díky za pomoc,
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No instalovat pravděpodobně nepůjdou, ale mohly by jít odinstalovat ty staré, takže by se ti mohl zpřístupnit normální režim. 

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Pohlaví:
hady9 píše:zdravím,
Díky za pomoc,
A proč bys to takto dělal? V nouzovém režimu některé instalátory nefungují. Kdysi to zde někdo (Mijaja?) nazval Kruhy v obilí.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Blue Spirit píše:...A proč bys to takto dělal? V nouzovém režimu některé instalátory nefungují....
On se ale bohužel do normálního nedostane.

-
- Pohlaví:
Rozumím, ale tam některý instalátory nejdou. Čert ví proč?
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Teď jsem si vzpoměl nomhla by to dělat Adobe gamma startuje se přeci zárověn s woknama a třeba ji monitor nezvládá nebo něco podobnýho.
zdravím,
a když staré ovladače odinstaluji a nedostanu se do normálního a nepujdou nainstalovat nové, bude to grafická karta?
díky
a když staré ovladače odinstaluji a nedostanu se do normálního a nepujdou nainstalovat nové, bude to grafická karta?
díky
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To teď neurčíme.
Zkus je tedy odinstalovat-i kdyby to posloužilo jen k základní orientaci ve Windows, tak to bude krok vpřed.

Zkus je tedy odinstalovat-i kdyby to posloužilo jen k základní orientaci ve Windows, tak to bude krok vpřed.
zdravím,
tak teď jsem zkusil odinstalovat ty ovladače a po restartu mě to pustilo dál do normálu a instaloval jsem znova ovladače a vše vypadá že je ok
díky moc
Ještě se zeptám, stává se, že můžou ty ovladače takto blbnout, nebo to může být něco jiného?
ještě jednou díky
tak teď jsem zkusil odinstalovat ty ovladače a po restartu mě to pustilo dál do normálu a instaloval jsem znova ovladače a vše vypadá že je ok

díky moc
Ještě se zeptám, stává se, že můžou ty ovladače takto blbnout, nebo to může být něco jiného?
ještě jednou díky

-
- Pohlaví:
Ty ovladače můžou blbnout, ale to se hned nepozná - uvidíš. Vždycky to může být něco jinýho anebo souběhnněkolika věcí.
Zdravím,
ještě se chci zeptat, když se načítá windows a nabíhají ikonky na dolní liště v pravo, tak se stává, že ikona antivir. v mém případě NOD se neobjeví a v nastavení mám samozřejmě aby se mi ukazovala stále a dále se mi vůbec nezobrazuje ikona odebrání hardwaru - např. odpojení flash disku.
A pomaleji se načítá windows.
Díky za poznatky
ještě se chci zeptat, když se načítá windows a nabíhají ikonky na dolní liště v pravo, tak se stává, že ikona antivir. v mém případě NOD se neobjeví a v nastavení mám samozřejmě aby se mi ukazovala stále a dále se mi vůbec nezobrazuje ikona odebrání hardwaru - např. odpojení flash disku.
A pomaleji se načítá windows.
Díky za poznatky

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4748
-
od NIESRA
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 11:29
-
-
- 4
- 4015
-
od petr22