RIVATUNER monitor se vypíná!!!
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: RIVATUNER monitor se vypíná!!!
tak když říkáš tak ok, teď ho odinstalovávám ... po restartu jsem napíšu zda-li to má vážně avizovaný efekt, nebo jestli sem měl pravdu já
BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.
Má hudební tvorba k poslechu na :http://www.soundcloud.com/escobarrbeats
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak teď si přijdu fakt jak ocas ... tak dík moc :) fungovalo to 

BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.
Zdravím všechny!
Mám uplně stejný problém, možná jen s rozdílem, že mi ani nachvilku plocha nenaběhne a monitor mi zhasne prakticky hned po načtení bootovací obrazovky! Zkoušel sem opravdu vše..odinstaloval jsem Rivatuner, smazal ho odkaď se dalo, i registry, smazal jsem i ten soubor system32/nvcpl.dll, zkoušel jsme různými programi ktere nepotřebují ke přetaktování GPU ovladače grafiky,pač mi PC jede pouze v Nouzovém režimu,žádné natvrdo vypnuti PC nebo podobné věci opravdu nefungují! TAKŽE OBNOVUJI TENTO PROBLÉM A STRAŠLIVĚ VÁS VŠECHNY PROSÍM O POMOC!!! Ono by to možna po tom restartu se vratilo, ty změny zpět z toho Biosu grafiky, ale ja si pamatuju, jak sem zatrhl v rivatuneru možnost "Startup settings - Apply overclocking at Windows startup, Startup settings : .........už nevím kolik jsem tam nastavil"
VÁŽNĚ MOC PROSÍÍÍÍÍÍMMM!!!!!!!!!!!!!!!!
Mám uplně stejný problém, možná jen s rozdílem, že mi ani nachvilku plocha nenaběhne a monitor mi zhasne prakticky hned po načtení bootovací obrazovky! Zkoušel sem opravdu vše..odinstaloval jsem Rivatuner, smazal ho odkaď se dalo, i registry, smazal jsem i ten soubor system32/nvcpl.dll, zkoušel jsme různými programi ktere nepotřebují ke přetaktování GPU ovladače grafiky,pač mi PC jede pouze v Nouzovém režimu,žádné natvrdo vypnuti PC nebo podobné věci opravdu nefungují! TAKŽE OBNOVUJI TENTO PROBLÉM A STRAŠLIVĚ VÁS VŠECHNY PROSÍM O POMOC!!! Ono by to možna po tom restartu se vratilo, ty změny zpět z toho Biosu grafiky, ale ja si pamatuju, jak sem zatrhl v rivatuneru možnost "Startup settings - Apply overclocking at Windows startup, Startup settings : .........už nevím kolik jsem tam nastavil"
VÁŽNĚ MOC PROSÍÍÍÍÍÍMMM!!!!!!!!!!!!!!!!
Především se nauč zakládat vlastní vlákno se svým problémem. Odinstalaci RivaTuneru zkusíš kdy?
tak jelikož je to k tematu, a jde o totožný problém,tak si myslím, že zbytečně, ale to není podstatné, no kdy.. spis kde ne?.. v Nouzovém režimu.
Přečti si pravidla fóra. Neumíš v nouzovém režimu odinstalovávat? Jdi do: Ovládacích panelů > Přidat nebo odebrat programy ...

Co body obnovy systému?

1. krok by i šel udělat, ale jelikož se dostanu pouze do safe modu, kde ovladače grafiky nejdou, tak nemůžu dostat ten bios ven,pač znám zatim jen jeden programek na vyextrahovaní firmwaru a to GPU-Z a ten samožřejmě, jak jsem zminoval potřebuju ke spravné funkci,ovladače grafiky!
Zkusil bych to přes nějakou distribuci dělanou přímo pro tyto případy. LiveCD jsou volně stažitelná.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1965
-
od Petr pc help
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 23:06