zálohu čeho? nainstalovanýho systému nebo instalačních souborů?
pokud nemáš instalační soubory , je tu možnost stáhnout si instalátor z těch fuj webů co se tu o nich nemluví a použít tvojí licenci tím zůstáva OS legální
Nefunguje Windows, nenačte se plocha…* Vyřešeno
Re: NEFUNGUJE WINDOWS

jojestli si to zalohovala přes nákej nástroj v systému tak by tam mel bejt i system a nakej bod obnoveni ale nwm to presne nepouzivam to
skus ten disk pripojit a napiš co na něm je (nemusís dopodrobna rozepisovat každej sobou jenom tak nak strucne)
skus ten disk pripojit a napiš co na něm je (nemusís dopodrobna rozepisovat každej sobou jenom tak nak strucne)
jsou tam zkopírovaný systém C ,data D, takže asi všechno co je v pc
tak ho skus na bootovat
vlez do biosu (pri spuštění se ti oběví hláška typu pres "něco" to enter setup, tak to něco zmáčkni) a nastav jako prvni boot z externiho HDD asi to bude neco jako USB disk nebo tak neco
vlez do biosu (pri spuštění se ti oběví hláška typu pres "něco" to enter setup, tak to něco zmáčkni) a nastav jako prvni boot z externiho HDD asi to bude neco jako USB disk nebo tak neco
toto nechápu něco snadnějšího by nebylo?
co máš za OS?
vista
no v ovládacích panelech máš zálohování a obnovení... tam si předpokládam vytvořila tu zálohu
nekde (sry ale nikdy sem zálohy nedelal talze to nwm přesně
) by tam mělo bejt obnovení ze zálohy. Až na to klikneš, předpokládam, že to bude po tobe chtit cestu k zaloze. Zadáš cestu k disku na kerym maš tu zálohu a ono tě to snad už povede. pokud se na něčem zasekneš tak napiš.
nekde (sry ale nikdy sem zálohy nedelal talze to nwm přesně

v zaloze jsem to hledala a nic...a ještě k tomu nefunguje zvuk přes net
- PECHY15
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten boot je nějak takhle, počítám že to budeš mít trošku jinak, ale když si budeš číst na monitoru tak je to v poho. Zvuk asi nejede pže se ti nespustěj ani ovladače (zřejmě).
našla jsem v koši ty položky co jsem vymazala tak jsem je obnovila, vypla jsem pc a zapla , načetl se v pohodě ale zase to hlásí že
rundll32.exe nepracuje správně ......ukončit program já ten počítač vyhodím z okna pěkně mě štve
rundll32.exe nepracuje správně ......ukončit program já ten počítač vyhodím z okna pěkně mě štve
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Raspberry Pi 5 - raspios-bookworm - vzdalena plocha
od L.L » 19 srp 2024 14:44 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 8
- 4539
-
od L.L