Protože neznám win 7 předkládám řešení pro win xp,mohlo by to být obdobné.Jedná se o nastavení a odistalování nepoužívaných ovladačů zobrazených ve skrytých zařízeních.
Takže»tento počítač« »vlastnosti« »vlastnosti systému» »upřesnit« »proměnné prostředí«»systémové proměnné« a do toto se zadá nová hodnota a to do »název proměnné« »Devmgr_show_nonpresent_devices« a do » hodnoty proměnné« se zadá číslo 1.
Potom zpět do »tento počítač« »vlastnosti« »vlastnosti systému« »hardware« »správce zařízení« »zobrazit« »zobrazit skrytá zařízení« »řadiče sběrnice USB« a všechny šedivé údaje odstraňte.Restartovat PC a teď musíte vyzkoušet, buď připojit tiskárnu než OS naběhne anebo až po naběhnutí anebo použít originál ovladač k tiskárně.Je nutné si ověřit zda driver je podporován používaným systémem a hlavně i 64 bit verzi.Všechno bez»«
Nejde nainstalovat ovladače pro tiskárnu !
Re: Nejde nainstalovat ovladače pro tiskárnu !
Dobrý den, mám podobný problém.
Moje tiskárna ( HP Laser jet 100 colorMFP M175a ) občas blbne a to tak, že se sama hodí do stavu offline. Nejde poté používat, nejde ji nijak v systému (Windows 10 Education) zapnout (i když je sama o sobě zaplá a připojená). Vyřeším to vždy tak, že ji odeberu a nainstaluji znova ovladače.
Teď mi to ale nefunguje, když instlauji ovladače, tak hlásí, že instalace proběhla moc pomalu a že musím resetovat PC a zkusit to znovu.
Zkoušel jsem to 3x a vždy ten samý problém.
Nevíte někdo, co s tím?
Děkuji za odpověď :)
Moje tiskárna ( HP Laser jet 100 colorMFP M175a ) občas blbne a to tak, že se sama hodí do stavu offline. Nejde poté používat, nejde ji nijak v systému (Windows 10 Education) zapnout (i když je sama o sobě zaplá a připojená). Vyřeším to vždy tak, že ji odeberu a nainstaluji znova ovladače.
Teď mi to ale nefunguje, když instlauji ovladače, tak hlásí, že instalace proběhla moc pomalu a že musím resetovat PC a zkusit to znovu.
Zkoušel jsem to 3x a vždy ten samý problém.
Nevíte někdo, co s tím?
Děkuji za odpověď :)
Co s tim - zalozit vlastni tema a nevytahovat 4 (prosinec 2011) a vice let stara temata, viz pravidla fora.
Omlouvám se, založím nové téma a smažu tento koment 

Udělal jsem nové téma a nikdo zatím neodpověděl, myslím, že by byl lepší napsat sem, jak založit new téma.... Když jste mi odpověděli do pár hodin.. jen díky tomu, že jsem udělal chybu a ne mi pomoci..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 4670
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
13 srp 2024 18:07
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9568
-
od vasekpetr1
Zobrazit poslední příspěvek
10 pro 2024 17:05
-
-
- 9
- 4450
-
od zeus