Jak nejvíc osekat windows?

...

Moderátor: Mods_senior

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod karlos » 29 zář 2006 06:13

Uffff. To mi padnul kámen ze srdce! Čekal jsem, že dostanu "pořádnej voves" a hle, prodejci HW z nás nejsou nijak unešeni... :lol:
Doktore, pokud bys začal kouřit jen při startu systému, pak stačí nainstalovat nějaký německý program. To jsou jedinečný testery kláves [Ctrl][Alt][Delete]. Určitě se pak dostaneš do stádia, kdy začneš volat po stabilitě systému a tím omezení kouření (a možná i skončení) :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Reklama
krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 29 zář 2006 09:25

karlos píše:Uffff. To mi padnul kámen ze srdce! Čekal jsem, že dostanu "pořádnej voves" a hle, prodejci HW z nás nejsou nijak unešeni...
Já jsem taky s tebou. I když jsem musel před půl rokem konečně koupit novej počítač po sedmi letech...

Blue Spirit píše:Já používám nastavení podle tohoto http://madla.webpark.cz/ "BEZPEČNÉ" a je to super. Zrychlení oproti defaultnímu nastavení možná o 100%.
A když to teda nastavim na "bezpečné", nemusím se obávat toho, že mi Okénka nenaskočí či budou blbonut? :evil:

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 29 zář 2006 09:50

Nic blbnou nebude, ale musíš si pamatovat žes to povypínal. Časem se může stát, že budeš používat něco, co zrovna tu zakázanou službu bude vyžadovat. Pak ji prostě zapneš. Koukni ještě sem
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=41

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 29 zář 2006 10:30

Tak zkusim ty dva návody vytisknout, porovnat a pak se nějak (snad) rozhodnu.

guest

Příspěvekod guest » 29 zář 2006 12:06

krtenek píše:Tak zkusim ty dva návody vytisknout, porovnat a pak se nějak (snad) rozhodnu.

Ty návody se v zásadě shodují, pouze u druhého jsou přidány zkušenosti autora.

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 29 zář 2006 19:42

Tak jsem to dal dohromady, něco povypínal, něco popřepínal, zatim všechno funguje, ale nějaký velký zrychlení se nekoná.

guest

Příspěvekod guest » 29 zář 2006 19:59

krtenek píše:Tak jsem to dal dohromady, něco povypínal, něco popřepínal, zatim všechno funguje, ale nějaký velký zrychlení se nekoná.

Mě to zrychlilo hodně, ale taky jsem s Mijajou čistil komp od různejch šmejdů a to s tím asi hodně souviselo.

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 29 zář 2006 20:13

Tak to určitě. :wink:

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 19 říj 2006 20:10

Tak jsem pomocí tohoto ( http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=41 ) návodu některé služby vypnul, ale řekl bych, že od té doby se mi vymazala celá složka C:\WINDOWS\Prefetch. Takže PC se mi spouští pomaleji a možná je i trochu pomalejší než dříve, když obsahovala INI soubory.
Nebo že by za to mohl nový CCleaner (mazání Old Prefetch data)? Ale tuhle volbu už hezkých pár dní nepoužívám.

Každopádně dřív byla ona složka plná souborů, po jejím vymazání se PC spustil pomaleji a pak už vždycky rychleji. Teď je prázdná a nevím přesně proč. :shock:

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 19 říj 2006 20:28

Složka C:\WINDOWS\Prefetch obsahuje záznamy o dříve spuštěných aplikacích právě kvůli rychlejšímu načítání jejich konfigurace a tím se urychluje jejich spuštění. Takže po jejím vymazání se načítání a spuštění aplikací naopak zpomalí.

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 19 říj 2006 20:40

Však ano! Ale jak nebo kde to uvést do původního stavu? Obrázek :cry:

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 20 říj 2006 06:49

Obrázek Teď ale opravdu pěkně prosím o pomoc. Obrázek
Můžu na požádání vypsat služby, které jsem zastavil. Ale jak jsem na to koukal, nevidím v nich příčinu... :idea: :cry:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”