Jaká je ted nejnáročnější hra?
Re: Jaká je ted nejnáročnější hra?
Microsoft flight simulator X. Neznam nikoho, komu to jede naplno
http://www.youtube.com/watch?v=hZSbgzBAYtk
Tady jsem našel. To musí být hodně blbě optimalizované že? Nehrál jsem to tak nevím.
Tady jsem našel. To musí být hodně blbě optimalizované že? Nehrál jsem to tak nevím.
NTB : Lenovo Y570
Intel Core i5-2450M (Sandy Bridge, 2.5GHz, TB až 3.2GHz)
Nvidia GeForce GT555M 2GB
HDD: 750GB / SSD 32GB
RAM : 8GB 1333 MHZ
Windows 7 Ultimate 64-bit OEM :(
Urcite metro jak rikal Marfy,a jeste lepe na tom byl Rage bych rekl,u toho jsem uz vazne musel orezavat detaily...
AMD Phenom X4 955 3,7GHz,2x4GB-DDR3 Kingston Hyper-X 1600MHz + 1xDDR3 4GB Corsair Vengeance 1866MHz,
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
GTA 5 bude mít docela velký nároky na HDD : 30-50GB
,ale určitě i 4GB RAM v dopor.

Proč jsou ty hry tak velké a přitom mi grafika příjde pořád stejná?? Myslím že 50gb mě odradí stahovat a asi si to fakt koupím 

- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Je to jednoduché, disky jsou drahé, lidi je málo kupujou, tak není nic jednodužšího než zvětšit ty hry a lidem se to tam nevejde a budou si muset koupit novej disk (nebo něco odinstalovat a asi počítaj s tím, že to se jim chtít nebude), nemluvě o větší spotřebě CD a DVD (možná se jim povede protlačit i BlueRay
).

i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Tyhle "Předpokládaný" HW nároky jsou blbost, lidi kouknou na trailer, zhodnotěj grafiku a podle toho určej požadavky. Což je blbost.
To kdyby se takhle hodnotil třeba i minecraft, tak by mi stačila PII + nějaká integrovaná grafika.
Btw, když už jsme u těch předpokládanejch HW nároků, tak u GTA V je 25GB. Nevim kde bereš ty nesmyslný čísla. Navíc 30-50 je docela velkej rozdíl, nemyslíš?
strikis: Přesně kvůli tomu. Když se to někomu nebude chtít stahovat, tak si to koupí. A o tohle vývojářům jde. Takže do kódu hry daj 15GB prázdnejch znaků a samotná hra má potom 5GB
Já to udělal jinak, nechtělo se mi stahovat, tak jsem přestal hrát hry. A má to další výhody, například nemusim řešit problémy s virama.
To kdyby se takhle hodnotil třeba i minecraft, tak by mi stačila PII + nějaká integrovaná grafika.
Btw, když už jsme u těch předpokládanejch HW nároků, tak u GTA V je 25GB. Nevim kde bereš ty nesmyslný čísla. Navíc 30-50 je docela velkej rozdíl, nemyslíš?
strikis: Přesně kvůli tomu. Když se to někomu nebude chtít stahovat, tak si to koupí. A o tohle vývojářům jde. Takže do kódu hry daj 15GB prázdnejch znaků a samotná hra má potom 5GB

Já to udělal jinak, nechtělo se mi stahovat, tak jsem přestal hrát hry. A má to další výhody, například nemusim řešit problémy s virama.
Just Fucking Google It!
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
IMHO: Nároky Flatoutu 3 si nemyslím, že jsou pravdivé. Já to rozjel na x2 athlonu 3,4 Ghz a HD 5770 téměř na vysoké.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
No oni nejsou officiální (údajně jsou ze stránek flaoutu, ale to jsem nenašel), protože Team6 tu hru udělal jenom z prdele, aby nasral BugBear. Asi čekali že si to nebude nikdo kupovat, kromě předobědnávek, tak k tomu ani nic nevydali.
Jinak ty minimální jsou ucházející, pokud si to teda nehrál na Full.
Jinak ty minimální jsou ucházející, pokud si to teda nehrál na Full.
Just Fucking Google It!
Tak ty trailery jsou většinou renderované , kdo viděl první ukázky na Armu 2 a viděl tu ukázku , tak mi dá za pravdu. Hra v traileru vypadá úplně jinak než když jí hraje uživatel.
tux píše:Když se to někomu nebude chtít stahovat, tak si to koupí. A o tohle vývojářům jde.
vidíš, já mam drtivou většinu her staženou a přesto jsem je koupil... existuje totiž věc jménem steam, víme?
asus p8p67 rev.3 | intel i5 2500k | Asus Matrix 5870 platinum | 8Gb DDR3 1333 Mhz RAM | 1TB WD | Corsaire cmpsu-750tx | 24'' LG Flatron | Razer Megalodon | Razer Lycosa Mirror | Razer Gloliathus alpha | Logitech G9x
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3334
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
07 úno 2025 17:00