PC a televize - návod jak propojit

...

Moderátor: Mods_senior

Scharf Josef
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

PC-televize

Příspěvekod Scharf Josef » 25 lis 2006 14:08

Děkuji Vám všem za rady a Karlosovi se omlouvám nemyslel jsem to zle,jen mne to trochu zamrzelo a reagoval jsem prudce.Díky

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod karlos » 27 lis 2006 06:27

Tak jestli dovolíte udělal bych, jako jeden z původců vzrušené debaty, malou tečku. Není nutné se mi omlouvat, měl jsem radost, že jsi kviknul. Chtěl jsem tě vyprovokovat k akci, sice jiné, než že zajedu do prdele. Myslel jsem si, že kvikneš a začneš hledat. Třeba dle rady z obrázku, tedy googlem, nebo dle mé utajené rady, zde na PC-Helpu. Stačilo jen do vyhledávání zadat třeba slovo televize. Zjistil bys, minimálně základ o co v připojení jde a pak bys mohl položit konkrétní dotaz. Jistě by ti pak odpovědělo několik desítek lidí. Pokud položíš dotaz stylem: "Jsem lama, jak to propojit?" Překládám to do Češtiny takto: "Jsem línej jak svině něco hledat a vymlouvám se na lamství, tak mi koukejte někdo poslat podrobnej popis co s tím." V mnoha fórech jsem narazil na stokrát se opakující stejný dotaz a stačilo si jen prohlídnout diskusi o pár řádek níž a otázka nemusela padnout. Stokrát odpovíš a po stoprvní, začneš podobné dotazy ironizovat v mém stylu.
Jako úplnou tečku bych doplnil, že jsou na tomto fóru kluci, kteří dané problematice rozumí a které já osobně považuji za skutečné odborníky. Ani jeden z nich na tento dotaz nereagoval. Čím to je? Že by měli podobný náhled na věc, jako já? Něco jako: Stokrát poradím, od stoprvní ironizuji a od dvouset nereaguji... :cry:
Tak příště to snad vyjde a uvidíš, že nejsem jen hajzl, co si z lidí dělá srandu a neporadí. Uvidíš, že na konkrétní dotazy se snažím poradit a pomoci :wink:
Přeji hezký den, všem zúčastněným a děkuji za pochopení mého postoje :idea:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Scharf Josef
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

PC-televize

Příspěvekod Scharf Josef » 27 lis 2006 12:20

S dovolením naposledy zareaguji na tuto diskusi.Nejsem opravdu lenivý,má žena by mohla potvrdit jak dlouho vysedávám u počítače,abych něco našel.Bohužel opravdu mi unikají různé souvislosti při hledání problémů.Je to asi tím že v padesátce už se člověk těžce učí.A už jsem tady kdysi napsal,že si velice vážím Vás všech kteří ochotně radí nám,méně chápajícím.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jak stáhnout celý tento návod z webu?
    od Peťa » 15 srp 2024 16:24 » v Internet a internetové prohlížeče
    6
    5719
    od Peťa Zobrazit poslední příspěvek
    16 srp 2024 08:52
  • Nová televize
    od Shashekk » 30 pro 2024 09:27 » v Vše ostatní (hw)
    3
    3003
    od MariTopHigh Zobrazit poslední příspěvek
    01 led 2025 10:22
  • televize LG problém s načítáním emailu Příloha(y)
    od Anett » 12 zář 2024 19:22 » v Vše ostatní (hw)
    7
    3163
    od šulda Zobrazit poslední příspěvek
    13 zář 2024 14:18
  • Výběr televize (55/65" okolo 30 tisíc)
    od Zakk » 06 říj 2024 18:30 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    17
    4374
    od MariTopHigh Zobrazit poslední příspěvek
    09 říj 2024 15:04

Zpět na “Vše ostatní (sw)”