Zapojení fotaku jako webkamery
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Normálně zkus připojit k pc foťák přes micro usb kabel (ten co je tady v prvním příspěvku na 2 stránce) zapni ho, vyskočí ti tabulka, ignoruj ji a zavři, zkus si spustit ten svůj prográmek a jestli ti to ten foťák stále nenajde tak asi bohužel.
Naposledy upravil(a) Mr9eee dne 27 dub 2013 07:41, celkem upraveno 1 x.
Re: Zapojení fotaku jako webkamery
Druhý takový.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Dub 2013 20:12) ---
Jak tak koukám na vaše příspěvky, vy nevíte snad ani tolik co já, ale máte potřebu "radit".
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Dub 2013 20:12) ---
Jak tak koukám na vaše příspěvky, vy nevíte snad ani tolik co já, ale máte potřebu "radit".
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ehm, druhý takový radit uraženým třináctiletým holkám je fakt snadný když neví co maj za konektor u foťáku a název ti sdělí až v desátém příspěvku, to že ti něco nakuká obchodník aby své zboží prodal je jedna věc, ale pochop, že né vždycky může být vše se vším kompatibilní, nejjednodušší pro tebe bude pořídit si normální web kameru a budeš mít vystaráno, určitě ti tady s jejím výběrem někdo poradí. A jestli ses ptala na jiných fórech tak vzhledem k tomu, že si napsala sem tak ti tam asi taky neporadili. Nesnaž se udělat s koně slona, že to jde klukovi na videu tak není pravidlem, že to musí jít tobě. A fotografování a fotoaparátům a věcí s nimi spojenými se docela dost vyznám jakožto poloprofesionální fotograf.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Dub 2013 20:30) ---
Ještě jsem hledal na netu něco o tom tvém záměru, máš v pc televizní kartu? Postni tady přesný typ toho tvojeho udělátka přes které to strčíš do usb konektoru.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Dub 2013 20:35) ---
Když se koukneš na to video s tím klukem tak tam má přesný postup a taktéž to připojuje přes usb kabel a ne žádný do televize (bily, zluty, cerveny jack) stáhla sis všechny programy co uvádí kluk na videu? A pracovala přesně podle jeho postupu?
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Dub 2013 20:30) ---
Ještě jsem hledal na netu něco o tom tvém záměru, máš v pc televizní kartu? Postni tady přesný typ toho tvojeho udělátka přes které to strčíš do usb konektoru.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Dub 2013 20:35) ---
Když se koukneš na to video s tím klukem tak tam má přesný postup a taktéž to připojuje přes usb kabel a ne žádný do televize (bily, zluty, cerveny jack) stáhla sis všechny programy co uvádí kluk na videu? A pracovala přesně podle jeho postupu?
Naposledy upravil(a) Mr9eee dne 27 dub 2013 07:41, celkem upraveno 1 x.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím tedy co víš ty ale například Tvůj odkaz http://www.europea.cz/default.asp?cls=s ... tiid=57274 je na zařízení k převodu s analogu na digi/např. videokazet apod/, což s tvým problémem nemá zhola nic společného.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Ty rádoby urážky si nech na doma, trapáku. I ty třináctileté holky by dokázaly poradit víc. Jděte si hrát s panenkama, hoši, třeba vám to půjde lépe.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:

1. nepřipojuješ ten foťák tak jak by si měla...
2. nějaké kabely co si dostala od prodejce s dobrou radou, jsou tak akorát na to aby si foťák připojila k televizi
3. chovej se slušně když něco chceš...
Teď mi prosím řekni, umíš z foťáku dostat fotky do PC přes ten kabel? Pokud ne, tak používáš opravdu ten špatnej...
2. nějaké kabely co si dostala od prodejce s dobrou radou, jsou tak akorát na to aby si foťák připojila k televizi
3. chovej se slušně když něco chceš...
Teď mi prosím řekni, umíš z foťáku dostat fotky do PC přes ten kabel? Pokud ne, tak používáš opravdu ten špatnej...
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
-
- Pohlaví:
To umí
Ona tam nic jiného připojit nemůže, pokud je to ten foťák co jsem našel /a to také nepotvrdila/ tak ten má jenom mini USB.Když nahodím kabel, co máš na obrázku, tak se mi zobrazí import obrázku a videí
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nejlepší je, že hned v základním dotazu píše o zapojení přes USB.Zřejmě ani neví co to je. 

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4469
-
od HappyMental
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2024 11:14