Poraďte mi nejlepší programy/přístroje pro diagnostiku PC *

...

Moderátor: Mods_senior

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Poraďte mi nejlepší programy/přístroje pro diagnostiku P

Příspěvekod wattmetr » 14 úno 2014 11:42

petr22 píše:Ty si tady stezujes, ze se dneska pouze vymenuje. Ja ti vysvetluju, ze se to jinak delat neda.

Skus si schvalne opravit neco slozitejsiho nez budik a uvidis sam.

Jednak si nestěžuji, pouze konstatuji fakta o situaci, která dnes panuje, a jednak já osobně dokážu opravit věci o mnoho složitější, než "blbej budík". Takže když nevíš, s kým mluvíš, kroť se trochu.

To další, cos napsal není na PC-help o službě zákazníkům, ba úplně naopak a Tys to nepochopil. PC-help není úplně komerční fórum (nechytej mě za slovo!), tady radí amatéři amatérům a ve spoustě případů o ekonomickou stránku věci ani tazateli ani raditeli nejde.
Hodně jsme odbočili od původní otázky, doufám, že i tahle diskuze přispěje tazateli při rozhodování.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod petr22 » 14 úno 2014 11:49

Tady vubec nejde o to, jestli neco opravit jde nebo nejde a jak dlouho to bude trvat.

Tady jde o dodrzovani postupu - delat to tak, jak ti nekdo rekne ze se to ma delat a nest za to zodpovednost.

Ja ti taky rozeberu za dve hodiny digitalni zrcadlovku na prvocinitele a zase slozim, ale nedovolil bych si to nabizet jako sluzbu, kdyz vim ze vetsinu tech dilu neni zadna sance nejakym zpusobem sehnat, pokud by byly vadne.

Prace servisnoho technika neni o tom delat ze jsem machr co umi cokoliv, ale pracovat podle pokynu a standardu, nic navic. Kdyz opravis neco, co mas vymenit, je to spatne.

Dotaz byl na diagnostiku PC - pokud to ma byt pro par znamych a sousedu, staci to co jsem rikal (nahradni dily, pajeci stanice, horkovzdusna pistole, voltmetr a naradi).

A co se mi velice osvedcilo bylo nechat si vyrobit nekolik specializovanych nastroju na opravu HDD (a na opravu objektivu, ale to sem nepatri).

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 14 úno 2014 11:56

Jak už jsem řekl: Jsi někde jinde a Tvé rady tazateli nijak neprospějí.
A jestli chceš mít poslední slovo, posluž si, reagovat už nebudu.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod petr22 » 14 úno 2014 11:59

Skutecne nijak neprospeji?

Protoze cca 25 let se zabyvam presne tim, co je napsano v prvnim prispevku.

A hura stylem "s pajeckou dokazu cokoliv" se to skutecne delat neda. Je sice hezke co vsechno umis spravit, ale na zarizeni patrici zakaznikovi si delat co chces NESMIS.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”