Jak píše Pic, běží tam nějaký proces. Po nějakém čase (cca těch půl hodiny) se spustí a potom brzdí vypínání. Windows ho nejspíš ukončit umí, když to po dvou minutách jde, ale trvá mu to dlouho. Problém je, že ten proce nejspíš běží na pozadí, protože při vypínání se nezobrazí tabulka o ukončování procesu. Zkus nějakej soft, kterej zobrazí všechny běžící procesy, nevím jestli to umí UPM - http://www.lodusweb.net/
Podívej se taky do antiviru, jestli tam není zapnutý nějaký scanování při vypínání.
Vypnutí PC
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit píše:Zkus nějakej soft, kterej zobrazí všechny běžící procesy, ..
Process Exprorer.. modrásku čtení je fuška viď ?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Jan Pašek píše:Nainstaluj proces explorer a sleduj činnosti při žádosti o vypnutí něco žere CPU tedy podle mne.
Ale podle me se ten proces explorer ukonci driv, nez stacim zjistit co to brzdi... pokud se to teda neuklada do nejakeho logu.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
-
- Pohlaví:
Jan Pašek píše:Blue Spirit píše:Zkus nějakej soft, kterej zobrazí všechny běžící procesy, ..
Process Exprorer.. modrásku čtení je fuška viď ?
Čtení fuška není, ale já ho nepoužívám. Koukl jsem jen na tu stránku a tam není napsáno ani Všechny procesy a operace, ani Všechny procesy sa operace, které běží na pozadí. Z toho nevyčtu, jestli zobrazuje naprosto vše.
Občas, když chci někomu dopoiručit njaký program, tak ho nejprve stáhnu a vyzkouším /protože recenzím se věřit nemá, ale taky jsem si díky tomu občas dodrbal systém a tak jsem od toho upusttil.

pitbullek píše:morisi zkus přeinstalovat ten servicepack2
Ty jsi ten sp2 doistalovaval dodatecne? Protoze ja take. Mel sem win se sp1. A sp2 sem tam doinstaloval. Tak to by mohlo byt ono... zkusim to preinstalovat... uvidim.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
-
- Pohlaví:
Blue Spirit píše:Jen bych dodal, že SP2 se má instalovat hned na čistý OS, pozdější doinstalování někdy dělá problémy. Nejlepší je SP2 integrovat do OS např. programem nLite.
No ja sem to tam naistaloval mnohem pozdeji po instalaci win. Vim ze to byla chyba ale po instalaci sem si to nejak neuvedomil... myslis, ze by se to pomoci toho programu na integraci do win mohlo zlepsit? Jako kdybych sp2 odistaloval a pak integroval... Neudela to ve vysledku jeste vetsi bordel?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 28
- 5892
-
od Dejv28
Zobrazit poslední příspěvek
10 čer 2025 21:35