Neměl jsem teď moc času, tak jsem to musel odložit.
Datová sekvence s přírůstkem po jedné hodnotě a následnou změnou sekvence Vyřešeno
Re: Datová sekvence s přírůstkem po jedné hodnotě a následnou změnou sekvence
Pokud ten generátor pseudonáhodných čísel není dost kvalitní, bude ho možné občas předpovídat. Ale i tomu by se dalo zabránit. Jestli to tedy vědí a dělají, oni si Němci tenkrát také mysleli že Enigma je neprolomitelná, když se to nepodařilo jim 
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Díky že jsi tu. Věřím že to vymyslíme...
Já to na tom generátoru jen zkusil. Zkouším to i na jiných. Třeba soft Roulette Xtreme, ten mi někdy dává záhul, ale je to ok. Nejlepší jsou live rulety s krupiérem. Holt hledám sekvenci očima.
Včera u Fortuny jsem hrál pár minut za 10,- a nahrál 100,- Vím že je to nic, ale byla to jen rychlovka.
Já to na tom generátoru jen zkusil. Zkouším to i na jiných. Třeba soft Roulette Xtreme, ten mi někdy dává záhul, ale je to ok. Nejlepší jsou live rulety s krupiérem. Holt hledám sekvenci očima.
Včera u Fortuny jsem hrál pár minut za 10,- a nahrál 100,- Vím že je to nic, ale byla to jen rychlovka.
Žij, jako bys měl zítra zemřít. A uč se, jako bys měl žít věčně.
Tak jsem snížil nároky na velikost sekvence. Hrála by se sudá/lichá. (případně V/m nebo č/č)
1) Jedná se o posledních 5 čísel (5,4,3,2,1) a jestli je stejná sekvence v posledních 15 hrách.
2) Kontrolovalo by se to od zadu. (15,14,13 atd.).
3) A pokud se serie objeví (např. 12,11,10,9,8), tak potřebuji aby program ukázal jaké číslo je (v tomto případě) na 7 pozici.
4) A dokud netrefím, aby ukazoval stále 7 pozici (čísla se každou hrou posouvají).
5) Jakmile trefím, aby se vrátil do bodu 2) a hledal novou sekvenci.
A nebo jednodušší verze:
body 4) a 5) by neexistovali a program by s každým tahem začínal na bodu 2).
To je vše.
1) Jedná se o posledních 5 čísel (5,4,3,2,1) a jestli je stejná sekvence v posledních 15 hrách.
2) Kontrolovalo by se to od zadu. (15,14,13 atd.).
3) A pokud se serie objeví (např. 12,11,10,9,8), tak potřebuji aby program ukázal jaké číslo je (v tomto případě) na 7 pozici.
4) A dokud netrefím, aby ukazoval stále 7 pozici (čísla se každou hrou posouvají).
5) Jakmile trefím, aby se vrátil do bodu 2) a hledal novou sekvenci.
A nebo jednodušší verze:
body 4) a 5) by neexistovali a program by s každým tahem začínal na bodu 2).
To je vše.
Hele, ty si navymýšlíš 
Jo, takže se do toho snad budu zase moct pustit, a udělám to trochu jinak než původně.
Tím odzadu myslíš od posledního/nejnovějšího tahu? Já to ukládal právě v tomhle opačném pořadí, ono se mi to tak i lépe prohledává.
Jo, takže se do toho snad budu zase moct pustit, a udělám to trochu jinak než původně.
Tím odzadu myslíš od posledního/nejnovějšího tahu? Já to ukládal právě v tomhle opačném pořadí, ono se mi to tak i lépe prohledává.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
faraon, máš soukromou zprávu. Špatně se to vysvětluje. Nechci tady spamovat.
Díky
Díky
Vložil jsem si 2000,-
za 2 dny jsem měl 7500,- (hledání jisté sekvence)
pak jsem zkusil hrát jen tak, (co by asi mělo padnou) a šel do nuly.
znovu vložil 2000,-
a hrál zase dle hledání sekvence a za 2 dny mám opět 7000,-
Je to jenom náhoda?
Nebo kdych měl soft na hledání (dle mého přání) bylo by to snažší? Takto často nestíhám hledat, nevidím všechno, je to zdlouhavé, občas udělám chybu, sekvenci vidím pozdě a většibou bych to trefil.
ALE FUNGUJE TO !! i ručně.
PS: Brzy toto vlákno ukončím. Potřebuji řešit jak to hledat a týká se to vlastně rulety. Nebudu tady dál spamovat. Neví někdo o foru na ruletu, kde by to pro mě bylo atraktivnější? Děkuji.
za 2 dny jsem měl 7500,- (hledání jisté sekvence)
pak jsem zkusil hrát jen tak, (co by asi mělo padnou) a šel do nuly.
znovu vložil 2000,-
a hrál zase dle hledání sekvence a za 2 dny mám opět 7000,-
Je to jenom náhoda?
Nebo kdych měl soft na hledání (dle mého přání) bylo by to snažší? Takto často nestíhám hledat, nevidím všechno, je to zdlouhavé, občas udělám chybu, sekvenci vidím pozdě a většibou bych to trefil.
ALE FUNGUJE TO !! i ručně.
PS: Brzy toto vlákno ukončím. Potřebuji řešit jak to hledat a týká se to vlastně rulety. Nebudu tady dál spamovat. Neví někdo o foru na ruletu, kde by to pro mě bylo atraktivnější? Děkuji.
Tak závěrem. Moje ruční hledání přináší ovoce, ale nenajdu všechno (lépe řečeno to nejlepší) vždy. Přehlížím, dělám chyby, ale i tak to maká. Ale je to zdlouhavý, namahavý, únavný, protože musím pak rychle zadávat. No nic, programovat neumím.
ALE !!!!
Našel jsem softík, který je grátis a umí hledat různé sekvence až do 20 a má víc jak 20 různých variant současně. Prakticky je to ono co jsem hledal.
Neumí sice najít jisté sekvence několik her zpět, ale hledá je pouze v posledních číslech. Což trochu omezuje pole působnosti.
Ale po prvních testech hlídá a radí skvěle.
Nechám pár dní ještě otevřeno. Všem díky.
ALE !!!!
Našel jsem softík, který je grátis a umí hledat různé sekvence až do 20 a má víc jak 20 různých variant současně. Prakticky je to ono co jsem hledal.
Neumí sice najít jisté sekvence několik her zpět, ale hledá je pouze v posledních číslech. Což trochu omezuje pole působnosti.
Ale po prvních testech hlídá a radí skvěle.
Nechám pár dní ještě otevřeno. Všem díky.
Re: Datová sekvence s přírůstkem po jedné hodnotě a následnou změnou sekvence Vyřešeno
Je vidět, že vás moje zábava s programováním nevzrušuje. Nebudu to proto rozepisovat, ale už jsem přišel na to, jak to udělat. Téma je starší, proto ho uzavírám.
PF-2025.
PF-2025.