nemôžem stiahnut lexmark solution center
Re: nemôžem stiahnut lexmark solution center
to nestahujem cez net ked dam v štarte programy-lexmark-stredisko služeb lexmark tak to začne samo
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
OK...
Takže on-line podpora nefunguje. Tak se podíváme na to CD
Cd zasunete, spustíte instalaci a v tom vám vyskočí nějaké tabulky? Zkuste všechny napsat nebo vložit screen.
Takže on-line podpora nefunguje. Tak se podíváme na to CD

Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
ked vložim cd tak je tam tabulka podpora,dokumenty a informacie o zabezpečeni.potom ešte inštalovat ked dam inštaluj tak ho nainštaluje. a neako inak sa neda nainštalovat naplnena čierna farba?
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak počkejte
Tak jak jsem to alespoň pochopil, tak Vám to jde nainstalovat
Takže všechno v pořádku máte nainstalováno, ale koupil jste si černou farbu a Vám se nezobrazí, když tisknete?

NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
stale mi ukazuje že je prazdna ale nemam nikde nastroje aby som to zmenil v čom je problem
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak v tom Vám neporadím, jelikož nejsem vlastníkem Lexmarku. Ale pro příště, hned na začátku to chtělo říct, že máte problém s barvou a ne s driverama, nemuseli jsme vést tuhle dlouhou diskusi, ale teď už je to jedno. Jenom upozornění pro příště
Mám tiskárnu Canon, ale mohlo by to být podobné. Jestli máte všechno nainstalované, tak klikejte: START->OVLÁDÁCÍ PANELY->Tiskárny a jiný hardware->Tiskárny a faxy->KLIKNĚTE PRAVÝM NA TU SVOJI TISKARNU->VLASTNOSTI->A TAM UŽ BY MĚLA BÝT ZÁLOŽKA UDRŽBA ATD...Zkuste se tam porozhlídnout. Nemůžu vám řict konkrétně, jelikož tuto tiskárnu nevlastním a každý typ je jiný.
A nemáte náhodou k ní Slovenský návod? Zkuste se podívat a pročíst, mělo by to tam být.

Mám tiskárnu Canon, ale mohlo by to být podobné. Jestli máte všechno nainstalované, tak klikejte: START->OVLÁDÁCÍ PANELY->Tiskárny a jiný hardware->Tiskárny a faxy->KLIKNĚTE PRAVÝM NA TU SVOJI TISKARNU->VLASTNOSTI->A TAM UŽ BY MĚLA BÝT ZÁLOŽKA UDRŽBA ATD...Zkuste se tam porozhlídnout. Nemůžu vám řict konkrétně, jelikož tuto tiskárnu nevlastním a každý typ je jiný.
A nemáte náhodou k ní Slovenský návod? Zkuste se podívat a pročíst, mělo by to tam být.

NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
To nebyl vtip, muj poslední vstup, vím o cem je rec - prípadne pokud umíte hledejte více info, ale já radím vyhodit a koupit kvalitní tiskárnu dobré znacky s online podporou ,žádný Tesco, Penny atp. Hracka pro deti na jedno použití!
george
george
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
TO GEORGE: Takové příspěvky si nech
Nebo si je mysli jenom v duchu
Tohle to forum pomáhá, je určeno na pomoc lidem v nouzi
To neznamená, že když značka Lexmark není na top místech v žebříčku tiskáren, hned ji budeme odsuzovat. Tohle to by jsi mohl třeba říct o antivirech: Kdyby se někdo zeptal: Mám problém s antivirem Avast! ...... A někdo odepíše: Vyhoď ho oknem a kup si NOD32.
To by byly rychlé rady na forum. Někdo by něco napsal a v tom ihned rychlá odpověď kup si lepší.... Myslím, že mi dáte kolegové zapravdu.

NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
Je mi líto, ale je to tak. Vím, že se to nelíbí, tiskárnu Lexmark mám a není to jen o nějakém špatném názoru na tiskárnu. Prostě řešíte chlapci neřešitelné, na Lexmark podporu online přístup není, je to americká firma a v podstatě prodává levné hračky (tiskárny) v Supermarketech. Jediné, co se snad vyplatí...při problému jít a koupit novou tiskárnu, protože za cartridge (použitou jednotku), která vydrží pár fotografií dáte tolik peněz co za novou inkoustovou tiskárnu.
Výrobce to asi dobře ví a připojení na podporu nezprovozníte, zkoušel jsem to pro zajímavost také.
Zkušenost s tiskárnou publikuji na OperaWebSite, jak se k článku dostanu v časové tísni.
Výrobce to asi dobře ví a připojení na podporu nezprovozníte, zkoušel jsem to pro zajímavost také.
Zkušenost s tiskárnou publikuji na OperaWebSite, jak se k článku dostanu v časové tísni.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
-
- Pohlaví:
Mělo by to být podobně jak píše N!cholai. Ještě zkusit tu cartridg vyndat a znova usadit.
-
- Pohlaví:
Tady jsou nějaké návody - Návod k použití LEXMARK !!!