Nesmysl.
1/ Reklam a tedy i znělek jsou tisíce a těžko by to někdo programoval
2/ Vždy by kousek znělky byl z počátku slyšet, než by to jako znělka bylo vyhodnoceno
Vypnutí zvuku televizní reklamy.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypnutí zvuku televizní reklamy.
dodo004 píše:zvuk k vyhodnocení by se musel odebírat před klopným obvodem : znělka = překlopení (první znělka stop, další start.)
Teoreticky by to možná šlo, ale v době, kdy téměř celá televize je jeden integráč, by se těžko vytahoval ven bod před klopným obvodem.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Osobně si myslím, že je to technicky nemožné ...
Ahojte, je niečo nové v tejto oblasti? Odskúšal niekto ten MuteMagic? Tiež som tam dnes písal, skôr ako som našiel toto fórum, a tiež odpísali, že v Európe to nefunguje, kvôli PAL systému.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Nového není nic a celá záležitost souvisí s PAL systémem stejně jako se stavem vody na českých tocích. Standardní odpálkování dotazu výmluvou na něco, s čím problém vůbec nesouvisí.
Nicméně na Slovensku už aspoň trochu pokročili v tom, že - pokud se nepletu - uzákonili povinnost vysílat zvukový doprovod reklam v hlasitosti, která se subjektivně hodnoceno neliší od hlasitosti ostatního programu.
Nicméně na Slovensku už aspoň trochu pokročili v tom, že - pokud se nepletu - uzákonili povinnost vysílat zvukový doprovod reklam v hlasitosti, která se subjektivně hodnoceno neliší od hlasitosti ostatního programu.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
To by mě také zajímalo, jak s tou krabičkou pochodil
Možná je řešení na obzoru

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
WizzardSK píše:Tiež som tam dnes písal, skôr ako som našiel toto fórum, a tiež odpísali, že v Európe to nefunguje, kvôli PAL systému.
Prozraď, odkud ti sdělili takovou perlu.
Neviem odkiaľ to majú, ale napísali mi priamo zo sales@mutemagic.com konkrétne toto:
Thanks for your email. MuteMagic does not work in Europe unfortuenatley due to the PAL system. MuteMagic only works in North America.
A zdá sa mi, že je to trochu hlúposť, keďže som im napísal, že mám DVB-C, a PAL je analógový systém, akurát počet riadkov obrazu je asi stále rovnaký ako PAL, ale aj tak, so zvukom by to nemalo súvisieť.
A inak na Slovensku, ak aj niečo uzákonili, tak sa nič nezmenilo, reklamy si veselo hučia ďalej :)
Thanks for your email. MuteMagic does not work in Europe unfortuenatley due to the PAL system. MuteMagic only works in North America.
A zdá sa mi, že je to trochu hlúposť, keďže som im napísal, že mám DVB-C, a PAL je analógový systém, akurát počet riadkov obrazu je asi stále rovnaký ako PAL, ale aj tak, so zvukom by to nemalo súvisieť.
A inak na Slovensku, ak aj niečo uzákonili, tak sa nič nezmenilo, reklamy si veselo hučia ďalej :)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
hloupost to není , mají jinou normu , NTSC , tam je nosná zvuku s menším odstupem než u PALu (analogová).
Ale v digitálu je to jinak , analog se převádí na digitál:s vhodnou kompresí-- obrazový signál zvlášť a zvukový také zvlášť, To se pak multiplikuje , každý video a audio signál dostane svou "adresu" ( v tomto případě V a A-PID).
Ale v digitálu je to jinak , analog se převádí na digitál:s vhodnou kompresí-- obrazový signál zvlášť a zvukový také zvlášť, To se pak multiplikuje , každý video a audio signál dostane svou "adresu" ( v tomto případě V a A-PID).
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 28
- 6387
-
od Dejv28
Zobrazit poslední příspěvek