Zdravím, po dlouhé době zas píšu z mobilu , mam problém s myši nereaguje , windows se spustí normálně az na to ze se mi furt chce instalovat něco na USB a přítok tam nic novyho zapojenho nemám ... Zkoušel jsem jak ste mi tu posledně poradili F8 a poslední známá konfigurace ,ale nic .. zkoušel jem i vyměnit myš , pri posledním problémů jsem preinstaloval win bez přepisu hdd abych nestratil data a bylo všechno v pohodě , ale teď bych to rád udělal komplet ,ale přece jenom nějaký soubory potřebuju zálohovat tak bych se tam rád dostal. Nejde ani nouzový reži
Budu rád za každou pomoc .... A omlovam se za chyby píšu z těl... Díky
Nefunguje myš
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunguje mys
Myš zapojuješ přes USB? Jaká myš to je? Když si ji vyměnil, tak ta jiná také nešla? Ta tvoje jde v jiném PC?
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunguje mys
Je to klasická myš na PS/2 port nebo jak se tomu říká USB to neni ... Vcera jeste normálně fungovala bez problémů, tu co jsem si půjčil tak taky nefunguje , a na jiném PC ano ..
Odstraněn duplikát. Pic
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Led 2013 13:23) ---
Jen abych to jeste upřesnil myš svítí ,ale šipka se ani nehne..
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Led 2013 14:39) ---
už sem byl připravenej sednout do auta a koupit USB myš ,ale ještě mě napadlo přeinstalovat chipset základní desky a světe div se myš zase funguje ... Ted si ,ale říkám jestli nemám PC třeba napadenej virem ? Antivir nic neukazuje ,ale když přeinstaluju Win tak bych se ho zbavil nebo ne ?
Odstraněn duplikát. Pic
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Led 2013 13:23) ---
Jen abych to jeste upřesnil myš svítí ,ale šipka se ani nehne..
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Led 2013 14:39) ---
už sem byl připravenej sednout do auta a koupit USB myš ,ale ještě mě napadlo přeinstalovat chipset základní desky a světe div se myš zase funguje ... Ted si ,ale říkám jestli nemám PC třeba napadenej virem ? Antivir nic neukazuje ,ale když přeinstaluju Win tak bych se ho zbavil nebo ne ?
Re: Nefunguje myš
Dej start do vyhledávání dej devmgmt.msc teda pokud se dostaneš alespoň na plochu podívej se jestli ti myš nedělá vykřičník nebo něco zkus přeinstalovat kdyžtak klikni na myš právým a dej aktualizovat :) nebo aktualizuj ovladač v myši v Hardware najdeš v ovládacích panelech Myš a tam dej HardWare a aktualizovat :) pokud nepomůže poté už nevím :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3764
-
od martanius
Zobrazit poslední příspěvek
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3306
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1731
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-
-
-
USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem - 10
- 6106
-
od Atjov1
03 čer 2025 14:53
-
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4820
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-