Zdravím,
polsední dobou jsem zaznamenal nějaké problémy související s výkonem, stáhnul jsem si speed fan abych zjistil jestli např teplota není moc vysoká,byla, procesor při nečinnosti vykazoval hodnoty kolem 70 C u všech jader ( intel core i-5), počítač jsem otevřel a vysál,no prachu atam bylo hodně,na větrácích i grafické kartě,čekal jsem že se to zlepší,ale nezlepšilo,pořád teplota po zapnutí kolem 70C,stáhnul jsem si i další programy pro sledování teploty a všude stejné,no říkal jsem si že otevřu správce úloh a zjistím jestli tu není něco co mi bere výkon a ejhle, využití procesoru spadlo na 1-2% a teplota postupně klesla na 29-31 C u všech jader. Ale jen správce úloh vypnu tak využití procesoru naskočí na 100% zátěž.
Napadlo mě jestli to není nějaká seknutá aktualizace,nebo něco podobného, antivir to není,ani na pozadí neběží žádný mě známý program který by takto procesor potřeboval,pokud nechám správce úloh zapnutý je vše ok a to ve hrách které využívají procesor na max ( bf-3 atd)
Neví někdo nějaké řešení,jestli to může způsobovat nějaký trojan,nebo malware či tak něco ?
Využití procesoru na 100% při nečinnosti
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Využití procesoru na 100% při nečinnosti
Je to vir. Dej log z HJT do stejnojmenne sekce
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3684
-
od DenyKr
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 13:25