Tlumení zvuku

...

Moderátor: Mods_senior

benisippo
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Tlumení zvuku

Příspěvekod benisippo » 19 led 2013 11:30

Dobrý den, poslední dobou se mi stává, že mi systém (nebo programy?) automaticky tlumí zvuky. Například když mám otevřené youtube video a chci načíst další v novém okně nebo tabu tak se spustí beze zvuku. Používám Chrome a to samé platí pokud nové video otevřu ve Firefoxu. To samé se děje například pokud hraji hru, vyjedu z ní do windows a chci spustit video, opět se spustí beze zvuku. Dříve jsem tento problém neměl a nevybavuji si, že bych instaloval nějaké updaty nebo programy, které by tento proces mohly ovlivnit.
Předem děkuji za odpovědi.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Tlumení zvuku

Příspěvekod Pic » 19 led 2013 11:33

Zkontroluj si nastavení zvuku u zvukového zařízení v PC, zda tam nemáš nastaveno "Ztlumit".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

benisippo
nováček
Stav:

Příspěvekod benisippo » 19 led 2013 11:45

Narazil jsem pouze na možnost výhradní režim, který povoluje aplikacím mít výhradní kontrolu nad zařízením, a tam si nejsem jistý, jestli to má být zapnuté nebo vypnuté. Jinak si nemyslím, že bych měl někde nastaveno "ztlumit".

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 19 led 2013 13:32

Nejde o to si myslet, ale přesvědčit se kontrolou všech nastavení zvukového zařízení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

benisippo
nováček
Stav:

Příspěvekod benisippo » 21 led 2013 16:29

Kontroloval jsem směšovač, ve kterém se kontrolují hladiny zvuku jednotlivých aplikací, záložku "zvuk" v ovládacích panelech a ještě správce zvuku realtek, což si myslím, že patří přímo pod zvukovku. Dál už nevím kam bych se podíval, sem sahá má počítačová zkušenost, proto se obracím na fóra jako je toto...

Zpět na “Vše ostatní (sw)”